Magazin > Bizarno
81 ogledov

Od Polesa želel, da mu odreže uho!

dan najlepših sanj Miro Majcen
Dan najlepših sanj. Na Pro Plusu smo se pozanimali, kakšne so bile najbolj bizarne želje Slovencev.

Če bi radi nekomu polepšali življenje, ali vsaj en dan, ga prijavite v šov Dan najlepših sanj, v katerem Peter Poles Slovencem izpolnjuje srčne želje. V tem šovu tečejo solze sreče in ganjenosti, a ne le med nastopajočimi, temveč tudi pred malimi ekrani, saj so nekatere zgodbe zares ganljive.

Na žalost pa nekaterih želja ni mogoče izpolniti, tudi zato, ker so preveč bizarne.

Nekaj primerov ...

Kot smo izvedeli, si je nekaj gospa, ki se vsak dan pelje mimo obrambnega ministrstva, zaželela sesti na kip generala Maistra, ki stoji pred stavbo. Nekdo drug se je hotel okopati v čokoladnem jogurtu, neki moški pa bi rad ožemal nedrčke žensk, ki se namakajo v bazenu. Njegova žena menda ni imela nič proti …

Na televizijo se je letos obrnil tudi mož in vprašal, ali bi lahko za njegovo ženo organizirali srečanje z Michaelom Jacksonom … Bi nas moralo za ženo skrbeti? En možakar je želel od blizu videti obdukcijo, najbolj bizaren pa je bil zagotovo neki slikar, ki je vprašal, ali bi mu v oddaji lahko odrezali uho. Prepričan je, da bi bil, če bi bil brez ušesa, končno tako cenjen kot Van Gogh.

Ima kdo od vaših kakšno srčno željo? Prijave na spletni strani šova še potekajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.