Magazin > Bizarno
48435 ogledov

Ostal brez polovice telesa, ljudje pa ga sprašujejo o intimnem življenju

Loren Schauers Youtube
Neotesanost ne pozna meja.

Mladi delavec, ki so mu po grozljivi nesreči z viličarjem amputirali celotno spodnjo polovico telesa, je spregovori o svojem stanju in utišal "nesramne" ljudi, ki sprašujejo o njegovem spolnem življenju.

20-letni Loren Schauers je bil leta 2019 podvržen hemikorperektomiji, potem ko je njegovo telo stisnilo štiritonsko vozilo na delovišču v Wilsallu, v Montani. Redka in tvegana operacija po nesreči je zahtevala odstranitev nog, genitalij, sečil, medeničnih kosti, anusa in danke. Zdravniki so prav tako amputirali Schauersovo desno roko, potem ko je bila v nesreči nepopravljivo poškodovana.

Tri leta po nesreči Schauers o prilagajanju na življenje brez skoraj vseh okončin odkrito govori na Youtubu in rad pove, da kljub spopadanju s kronično bolečino še vedno ostaja optimističen. V času nesreče je bil Schauers približno 18 mesecev v zvezi s 23-letno Sabio Reiche, ta je ob njem ostaja tudi po operaciji, ki mu je spremenila življenje in par še bolj zbližala. Kasneje sta se poročila, Sabia pa je Lorenova skrbnica. 

Odprt par pogosto razpravlja o težavah, s katerimi se soočata, vendar pa ne želita odgovarjati na vprašanja spolnem življenju. "Vprašanje, ki ga večkrat dobiva, je: 'Kako seksava in kako je z intimnostjo?' To je zelo osebno vprašanje, na katerega ne bova nikoli odgovorila, saj je zelo nespoštljivo. Naključnega para na ulici ne bi vprašali, kako seksata. Samo zato, ker so najine življenjske okoliščine drugačne, to ljudem ne daje pravice, da nama postavljajo tovrstna vprašanja," pravita.

Leta 2020 je Schauers za South West News Service sicer povedal, da so zdravniki sprva poskušali rešiti nekaj njegove sperme, vendar to žal ni bilo mogoče. 

V zavihku Bizarno preberite tudi ostale bizarne zgodbe, ki so se zgodile pri nas in po svetu.

Komentarjev 2
Sorodne novice