Magazin > Bizarno
66726 ogledov

Naši vplivnici za dopust plačali 3000 evrov, prišli pa na gradbišče

Kampiranje
1/6
Instagram
Saj ni res, pa je!

Mariborčanki Mateja Hojnik in Vita Starman, ki ju uporabniki Instagrama poznajo pod imeni Ljubki dom in Mama kuha, sta navihani spletni ustvarjalki, ki se pogosto šalita na svoj račun. Dobri prijateljici skupaj tudi dopustujeta in tokrat sta iz bizarne situacije, ki bi marsikoga pahnila v obup in jezo, naredili čisto pravi spletni šov.

Vita in Mateja sta s soprogoma in otroki v hrvaškem kampu Miran preko Bookinga rezervirali dve mobilni hišici, za vsako so odšteli 1400 evrov na teden, a izkušnja je daleč od luksuznega kampiranja, kot je bilo obljubljeno. Kamp je tako rekoč gradbišče, mobilne hišice so dotrajane, celo nevarne, saj tla na visokih terasah razpadajo, v kuhinji je zmanjkalo plina, v kopalnici ne dela luč, za povrh vsega pa so na recepciji založili njihove osebne izkaznice.

A dekleti sta v vsem tem razočaranju našli pozitivno plat, pošalili sta se, da vsaj komarjev ni, ker si niti oni ne želijo bivati v tako razsutem kampu. Kako se šalita na račun počitnic "iz pekla", si poglejte v galeriji. 

Komentarjev 20
  • Pierre 14:42 25.september 2022.

    Mama jima premastno in presladko kuha.... ko je Bog delil pamet sta stali v zadnji vrsti.

  • nakit_j 22:56 12.avgust 2022.

    Kakšni debili ste vsi skupaj! Brigajte se zase! Reveži da vas sram ni!!!

  • lojs 10:13 12.avgust 2022.

    ja, pa čas kislih kumaric, (čeprav jih ni) še kar traja in ker se očitno nič pametnega ne dogaj, al se pa motim, se najde tole iz kakšnega portala družabnih omrežij ... folku se bo zmešal, hvala bogu, da sam ...prikaži več ne uporabljam tega sranja, sem pa probal za kratek čas ... katastrofa , samo leti noter vse mogoče smeti, vsak bi bil prijatelj, pošiljajo vse mogoče slikce ... kar je preveč je preveč ... kot tale članek, čisti balast

Sorodne novice