Magazin > Bizarno
41142 ogledov

Slovenski podjetnik grdo nasedel lepotici, ki ga je le vlekla za nos

Lepotica Pexels
Priznal, da ji je nasedel ...

Podjetnik, popotnik in vloger Tomaž Gorec je bil nekoč lastnik najbolj znane diskoteke pri nas, diskoteke Africa v Trebnjem. Tomaž je bil pri ženskah takrat vroča roba, zato ima na zalogi veliko sočnih zgodbic. Tokrat je s svojimi sledilci delil zgodbo o lepotici, ki ga je grdo potegnila za nos, ko pa ji je vrnil, se je izkazalo, da dekle ni povsem razsodno.

Razkril je, da ga je v času, ko je še imel diskoteko, osvajalo zelo zelo lepo dekle in mu ob povabilu na pijačo govorilo, kako lepo se ima z njim. Odšla sta celo na zmenek, nakar je Tomaž od prijatelja, ki se je dobival z njeno kolegico, izvedel, da se njegova lepotica le rada igra z moškimi, jih osvaja, nato pa pusti "na hladnem" in okoli govori, kako so se zaljubili in jo nadlegovali. Tomaž je povedal, da se mu je pogosto zgodilo, da so ženske govorile, da jih nadleguje "šef Afrike", čeprav se z večino niti pogovarjal ni.

A čez nekaj mesecev je Tomaž izkoristil priložnost in ji za potegavščino vrnil. Izvedel je, da je omenjena lepotica tekmovala na enem izmed lepotnih tekmovanj, a ker ni zasedla prvega mesta, je menda povsem znorela, zmerjala žirijo in menda celo želela pretepsti zmagovalko. Tomaž ji je iz prijateljeve rezervne številke poslal nesramno sporočilo, v stilu, da ni zmagala, čeprav je mislila, da bo. Dekle je v dobri uri na številko klicalo več kot osemdesetkrat in celo grozilo, da bo številko objavila v časopisih in na televiziji, če ji ne razkrije identitete. Takrat je Tomaž spoznal, da ima njegova simpatija očitno težave. Celotno zgodbo si poglejte v videu.

Tomaž sicer rad  govori o svojih ljubezenskih prigodah, čeprav je danes, pri več kot petdesetih samski. To, da je samski in da še vedno živi pri starših, je med spletnimi komentatorji pogosto kamen spotike. Nedavno pa je šel s starši tudi na počitnice, več o tem TUKAJ. 

Komentarjev 8
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 17:16 27.avgust 2023.

    Nekega mirnega vecera sva z mozem brskal po TV kanalih in naletela na reportazo iz tujine od tega amaterskega g. Saj ne morem kritizirat, se je trudil, govoril veliko, povedal pa malo...primitiven preprost mozakar, ki dovolj kritizira vsakogar, da ne rabi nikogar.

  • Avatar Antikrist4
    Antikrist4 22:51 26.avgust 2023.

    Ovčko naj si kupi, da bo vsaj izgubil nedolžnost, hehehe.

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 21:29 26.avgust 2023.

    Že pred časom je bil na Žurnalu članek o njem, pa očitno plačana promocija ni prinesla zadosti velikega števila sledilcev. Morda bo pa tole sedaj bolj uspešno. Kogar zanima, naj mu sledi. Nekoliko sta si podobna s Pahorjem, pa ne mislim fizično.