Magazin > Bizarno
2081 ogledov

Telo iranskega Hulka je kot iz kakšne risanke

Sajad Gharibi Instagram
Le kdo si bo upal z njim stopiti v ring …

Bodibilder Sajad Gharibi, ki se ga je prijel vzdevek iranski Hulk, je v začetku leta sporočil, da bi se rad preizkusil v mešanih borilnih veščinah (MMA).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

من ادعایی نکردم اما اینو میتونم بگم که حجم تاریخ ایران میسازم حجمی که ایران به چشم ندیده باشه اگه بعضی کامنت ها اینو رد میکنن خوشحال میشم ورزشکار حجمی تر از خودم ببینم البته اگه باشه 188 cm 185 kg حداقل اینه که رکورد گینس در دست میگیرم اجازه میدم فایتر عربستانی به من ضربه بزنه البته اگه ضربات تون اثر داشته باشه عربستانی ها من از دایرکت دعوت نکید مرد باشید رسمی بیایید چلنج دو سال پیش من از ترس قبول نکردند

A post shared by iranian hulk 🇮🇷 (@sajadgharibiofficial) on


Sajad pri 188 centimetrih tehta 185 kilogramov. Njegovo telo je neverjetno, kot bi ga nekdo narisal. Neverjetno je tudi, da je našel nekoga, ki je z njim pripravljen stopiti v ring. Gre za nekega Brazilca, čigar imena Iranec ni želel razkriti. Borila se bosta prihodnje leto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

با حجم 178 کیلو گرم حجم زمین میخوریم اما شکست هرگز یاحق

A post shared by iranian hulk 🇮🇷 (@sajadgharibiofficial) on


Ugiba se, da se bo Sajad verjetno pomeril z Romariem Dos Santosom Alvesom, brazilskim Hulkom, ki je pretekli mesec na Instagramu povedal, da bo Irancu odtrgal glavo. Romario bi leta 2013 skoraj izgubil roko, saj si je v mišice vbrizgaval sintol. 29-letnik sedaj pravi, da je spremenil življenjski slog in da trenira na zdrav način.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.