Magazin > Bizarno
5457 ogledov

Zaigral lastno smrt, da bi dokazal, da ga hoče žena ubiti

pištola ropar Fotografija je simbolična.
Ramon Sosa je o neverjetni zgodbi napisal knjigo.

Trener boksa iz Houstona, Ramon Sosa, je s pomočjo policije zaigral lastno smrt, da bi dokazal, da ga hoče žena Maria ubiti.

Kaj naklepa, je Ramon izvedel od znanca Gustava, ki ga je Maria vprašala, ali lahko organizira umor. 43-letnica, ki ni vedela, da se moška poznata, in Ramon sta se ločevala, zato se je zbala za denar.

"Gustava sem treniral. V preteklosti je bil v težavah. Poklical me je in rekel, da se morava dobiti, ker me želi nekdo ubiti. Mislil, sem, da se šali,“ je povedal 50-letnik in dodal, da sta se z Gustavom zmenila, da bo na sestanek z ženo šel s snemalno napravo, dokaze pa bosta nato predala policiji.

Za umor je bila Maria pripravljena plačati 12 tisoč dolarjev.

Ramon, ki je Mario leta 2010 odpeljal pred oltar, je bil šokiran, ko je slišal ženine besede. V njunem zakonu je sicer prvič zaškripalo pred štirimi leti, ko je Ramonova telovadnica zabredla v finančne težave. "Mislil sem, da bova težave premagala, a je Maria nenadoma rekla, da želi ločitev.“

Še istega leta je Maria z Gustavom navezala stike. Ramon je posnetek njunega pogovora odnesel k policiji, s katero je potem skoval načrt, kako ženo spraviti za zapahe. "Prosili so me, naj zaigram lastno smrt, da bodo fotografije lahko pokazali ženi.“ Ramona so naličili in golega položili v grob sredi puščave ter posnetke pokazali Marii. "Ležati v pesku in se pretvarjati, da sem mrtev, je bilo strašno. Ko sem spoznal Mario, si nisem mislil, da se bo najina zveza takole končala.“

Strašno pa ni bilo le sklepno dejanje, ampak tudi priprave nanj, saj se je moral Ramon pretvarjati, da je vse v redu. Z ženo je namreč še vedno živel pod isto streho. "Da, spal sem s sovražnikom in z odprtim očesom ter se pretvarjal, da je vse normalno.“

Posnetke zaigrane smrti je Marii pokazal policist, ki se je pretvarjal, da je morilec. Ko je videla fotografije, se je menda zasmejala.

A zadnji se je smejal Ramon. Njegova žena je bila namreč leta 2016 obsojena na 20 let zapora ... O tem, kar je doživel, je sedaj napisal knjigo, ki bo verjetno zelo uspešna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.