Magazin > Bizarno
9634 ogledov

Zaradi takšne neumnosti je moral umreti oče treh otrok

David Dowell Facebook
David Dowell je dočakal le 34 let.

David Dowell iz Avstralije bi pretekli teden praznoval 35. rojstni dan. Njegova družina tudi šest mesecev po njegovi smrti ne more dojeti, kaj se je zgodilo …

34-letni Avstralec, oče treh otrok, je na božični zabavi storil usodno napako. Zaradi stave s prijateljem je pojedel kuščarja, deset dni pozneje pa je umrl v velikih bolečinah.

Dan po stavi se je David zbudil z napihnjenim trebuhom, počutil pa se je zelo slabo, kot bi imel mačka. Njegova partnerka je poklicala reševalce, ki ga sprva niso hoteli odpeljati v bolnišnico, saj so bili prepričani, da ima le težave z želodcem. Motili so se ...

Dan po sprejemu v bolnišnico so zdravniki odkrili, da se je David zastrupil s salmonelo. To zastrupitev ponavadi spremljajo močni krči, driska in povišana telesna temperatura, a Davidovo stanje je bilo mnogo hujše. Bruhal je žolč, njegov urin je bil črn, pljuča so se začela polniti s tekočino, njegov trebuh pa je bil tako napihnjen, da je bilo videti, kot bi bil v šestem mesecu nosečnosti. "Njegova moda so bila velika kot grenivke in iz njih je tekla tekočina. Zdravniki so nam razložili, da gre za tekočino iz njegovega trebuha,“ je za medije povedala Davidova sestra. Po desetih dneh grozovitih muk je umrl.

"Krasna oseba je bil in dober oče,“ pravi njegova partnerka, ki šoka še vedno ni prebolela. Izjavila je, da se je govorilo, da je David pojedel kuščarja, a tega nihče s 100-odstotno gotovostjo ni mogel potrditi. "Bila je stava. Morda ga je nameraval pojesti, a ga na koncu vrgel stran,“ je dejala in dodala: "Skrbi me za najine otroke. Rada bi jih zaščitila. Ne želim, da bi jih ljudje zaradi te zgodbe nadlegovali,“ je še dodala.

Davidova družina še vedno ni dobila vseh odgovorov. Prepričani so tudi, da so zdravniki naredili veliko napak. "Obnašali so se, kot da jim je popolnoma vseeno. Zresnili so se šele takrat, ko so ga morali prestaviti na oddelek za intenzivno nego,“ je medijem še zaupala pokojnikova sestra, ki se še vedno bori za bratovo pravico, piše News.com.au.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • liliannikky 04:45 06.julij 2019.

    Dr.saguru resnično pravi urok. POTREBUJETE POMOČ KONTAKTU DOKTORJA SAGURU ZDAJ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ali WhatsApp +2349037545183 On je edini odgovor na vašo težavo in se počutite srečne v svojem odnosu. 1 LJUBEZEN 2 WIN EX BACK 3 sadje ženske 4 ...prikaži več PROMOCIJA SPELL 5 ZAŠČITNI ZNAK 6 POSLOVNO ZAPIRANJE 7 DOBRA ZAPOSLITEV 8 LOTTERY SPELL in COURT CASE SPELL.

  • lado16 10:44 04.julij 2019.

    pri nas to ni nič novega !!! umre pred vrati bolnice !!!! bela mafija !!!

  • jakec1575 11:09 03.julij 2019.

    Po izjavah zdravnikov niso imeli pojma kaj mu je. Poeg salmonele verjetno tudi se kaksna zastrupitev.