Magazin
25 ogledov

Brad Pitt se je vrgel na pohištvo

Brad Pitt FameFlynet
Brad Pitt je sodeloval pri oblikovanju prestižnega pohištva, ki bo v New Yorku predstavljeno prihodnji teden.

Igralec Brad Pitt svojega zanimanja in ljubezni do oblikovanja in arhitekture nikoli ni skrival, zdaj pa je s ponosom razkril, da je v sodelovanju z oblikovalcem pohištva Frankom Pollaro oblikoval svojo prvo kolekcijo pohištva. Brad je Franka sprva najel za opremljanje svojega doma v Franciji, nato pa sta postala dobra prijatelja in ideja o skupni kolekciji pohištva je bila samo še vprašanje časa, pravi igralec.

Architectural Digest razkriva, da je 48 letni igralec idejo o prestižni kolekciji oblikoval dolgo in jo izpopolnjeval vse do popolnosti.

Kolekcija, ki naj bi bila širši javnosti predstavljena prihodnji teden, dosegljiva pa le peščici, je osnovana tako, da so kosi lahko popolnoma samostojni ali pa se združijo v celoto. Med drugim obsega pet metrov dolgo jedilno mizo, različne klubske mize in stole, pa tudi romantično kad za dva, narejeno iz marmorja.

Igralec je med drugim v intervjuju za arhitekturni časopis razkril, da ljubezen do oblikovanja goji že več kot dvajset let: "Začetek devetdesetih sem odkril arhitekta Charlesa Renniea Macintosha in Franka Lloyda Wrighta, ki sta me popolnoma navdušila. Od takrat naprej rišem in oblikujem svoje načrte za stavbe in pohištvo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.