Magazin
35 ogledov

Britanska zvezdnica Joss Stone navdušila s pesmijo v bosanščini

Joss Stone EPA
Britanska glasbena zvezdnica Joss Stone je obiskala Sarajevo. Nastal je posnetek, na katerem skupaj z bosanskim pevcem Fuadom Backovićem Deenom v bosanščini prepeva pesem "Ljubav je." Dobitnici nagrade Grammy bosanski jezik ni delal prav nikakršnih težav.

Britanska glasbena zvezdnica je pesem "Ljubav je" odpela brez jezikovnih preprek. S to pesmijo je sicer četvorček glasbenikov Deen, Dalal, Ana Rucner in Jala BiH zastopal na zadnji Evroviziji.

Joss Stone se je skupaj z Deenom sprehodila po Sarajevu in se o tem tudi pohvalila svojim oboževalcem na družabnih omrežjih. Britanska kantavtorica je sicer v četrtek nastopila v polnem Narodnem gledališču v Sarajevu.

Joss Stone je glasbeno pot začela pri 16 letih in v 13 letih ustvarila zavidljivo glasbeno kariero ter se okitila z najbolj prestižnimi glasbenimi nagradami.

Komentarjev 5
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:05 18.september 2016.

    Men je čist vseen če je to jezik al pa narečje. Sej tud hrvaščina pa srbščina sta bili nekoč isti jezik zdej pa ne več; pa čeprav bolj kot ne delujeta kot dva narečja istega jezika.

  • MihaPu 22:47 18.september 2016.

    jozek, bosanski jezik sploh ne obstaja, to je izvedenka iz srpsko-hrvaškega jezika skozi zgodovino. Te bosanci=muslimani se pa res gredo buksle a jim ni dovolj džamija, hočejo vse prirejati, celo zgodovino hočejo prirediti njim v prid.

  • MihaPu 22:46 18.september 2016.

    Bosanski jezik ne obstaja, to je kvečjemu sleng izvedenka iz srpsko-hrvaškega jezika. Ker se potomci turkov in zavedeni slovani niso mogli izjasniti so si izmislili nov jezik (bosanski), ki pa ni mednarodno priznan in resnici na ljubo sploh ne obstaja ...prikaži več in nikoli ni obstajal. Ne more se oprijeti na nič.Še ena propagandna novica z strani vehabistov, ki nam hočejo podtikati neresnične jezike.