Magazin
49 ogledov

Čivave na modni stezi

modna revija, čivave
1/21
Boštjan Tacol
Miniaturni psički lahko zahvaljujoč modnima oblikovalkama Natalie Belcijan in Barbari Bajc povečajo svojo garderobo. Kreatorki sta včeraj predstavili kolekcijo novih oblačil in ovratnic za čivave.

Po modnem tednu v New Yorku, Milanu in Parizu so na svoj račun prišle še čivave, za katere sta poskrbeli oblikovalki Natalie Belcijan in Barbara Bajc. Njuna ljubezen do kosmatincev ju je pripeljala do prve modne revije za čivave pri nas, kjer sta predstavili oblačila, ovratnice in povodce. Obe sta veliki ljubiteljici živalskega vzorca in bleščic, zato se njuni izdelki odlično dopolnjujejo.

"Zdaj sva izdelali veliko oblačil z živalskim vzorcem, jaz pa sem naredila sijoče ovratnice, zlate in srebrne. Veliko je tudi lakastega usnja, rdeč in črn lak, mašnice ... Vse skupaj je zelo pocukrano, ampak super paše na karakter čivav," nam je v smehu povedala Natalie, ki skrbi za ovratnice in povodce. Pri ustvarjanju najraje uporablja usnje in kristale Swarovski, njene kreacije pa so namenjene vsem pasmam. "Izdelujem za vse, ni pomembno, ali je pes majhen ali velik. Izdelujem jih tudi po naročilu, ko spoznam kužka in vidim njegov karakter," je še povedala Natalie in dodala, da se cene njenih kreacij gibljejo od 15 do 30 evrov.
Nekoliko več boste odšteli za Barbarine kreacije, ki stanejo približno 60 evrov. Barbara je v prvi vrsti kreatorka ženskih oblačil, a je na pobudo prijateljev pozornost namenila tudi čivavam. "Ker imam čivavo in veliko prijateljev, ki imajo pse, sem začela ustvarjati tudi za ljubljenčke in v tem neizmerno uživam." Dodala je še, da pri oblikovanju uporablja naravne materiale, razen krzna, ki je umetno.

Modno revijo si je ogledala tudi najbolj znana slovenska čivava Tiger Winston s svojo lastnico Iris Mulej. Estradnica je bila nad modno revijo navdušena, vendar pravi, da svojemu psičku ne bo kupila novega modnega kosa. "Tai je pasji model, ki je delal že v Milanu, zato si sam prisluži hrano, ovratnice in obleke," nam je v šali povedala Iris in dodala, da je Taijeva garderoba že bogatejša za dve novi zimski puhovki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.