Magazin
43 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

čolniček
1/21
www.mocoloco.com
Leteči pujs, poln denarja, blazina, na katero lahko pišete in nato vse zbrišete, in USB-pipica – to niso sanje, ampak je vse res. Deseterico zanimivih oblikovalskih domislic poglejte v galeriji.

Turn Tap je vtičnica za vaše male najljubše pripomočke z USB-priključkom. Nič takšnega? Turn Tap ima pač obliko pipe. Tudi o lučki Nuke Lamp veliko pove že ime. Ker jo navdihuje gobast oblak, ki nastane ob eksploziji atomske bombe, je tudi provokativna. Stropna lučka Punch Light si idejo izposoja pri prhi, stropna lučka Capsule (najbolje je videti, če jih je več skupaj) pa pri kapsulah, malo pa spomni tudi na želod. Cantilever je komplet treh kosov, ki niso čisto mizice niti čisto omarice, se pa praktično postavljajo eden ob drugega, kadar je treba.

Ljubezen, čolniček in pujsek

Latvijec Arthur Analt je zamisel za poličko WOW dobil pri simbolu, ki v Latviji predstavlja "materino ljubezen in varnost". Zibelka za odrasle je počivalnik Cradle, zabava za otroke in otroke po srcu so blazine Note Me Pillow, po katerih lahko pišete, rišete in kasneje vse skupaj izbrišete, hranilnik je lahko videti tudi kot krilati pujsek. Za konec pa še ideja: za čolniček, kot jih delajo pri Floris Hovers, potrebujete le majceno jadro in jambor. Jambor zapičite v plutovinast zamašek, tega pa prej z elastiko pritrdite na prazno stekleničko šampona in to je vse. Deluje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.