Magazin
91 ogledov

Dvoboj: temnolaske ali svetlolaske?

svetlolaska, temnolaska Shutterstock
Blondinkam je odklenkalo. Moški imajo raje temnolaske, je pokazala raziskava, ki so jo izvedli na socialnem omrežju Badoo.

60 odstotkov moških, ki so sodelovali v raziskavi pravi, da so temnolaske privlačnejše od blondink. 33 odstotkov ljubiteljev temnolask ima najraje rjavolaske, ostali pa se ne morejo upreti črnolaskam.

Postave

Sodelujoči v raziskavi so poleg barve las, ocenjevali tudi ženske postave. Najbolj zaželene so ženske s povprečnimi postavami, s konfekcijsko številko 40 ali 42, le majhen odstotke vseh sodelujočih moških se je odločili za konfekcijsko številko 36 ali manj.

Rjavolaske s konfekcjsko številko 40

V raziskavi so sodelovali moški iz Francije, Španije, Italije, Amerike in Velike Britanije. Izsledki raziskave so presenetili tudi izvajalce. Saj so ti pričakovali, da bodo za najprivlačnejše veljale blondinke s konfekcijsko številko 34. Nenavadno se jim je zdelo, da so najlepše po mnenju sodelujočih, rjavolaske s konfekcijsko številko 40.

Nad izsledki raziskave smo presenečeni tudi sami, saj se nikakor ne moremo načuditi dejstvu, da tako velik odstotek moških ve, kaj pomeni konfekcijska števila 40.

Sodelujte v anketi in nam zaupajte, kašna barva las vam je najbolj privlačna.

Komentarjev 2
  • BUČKO 10:23 13.januar 2012.

    Ja seveda, razne klepetalnice in badooji in fb so pa res merilo za ocenjevanje. Hudo

  • aaarri 11:31 11.januar 2012.

    hahaha, saj to je verjetno to - moški NE vejo, kaj pomeni konfekcijska št.40 in najbrž so rezultati raziskave zato taki, kot so ;-)