Magazin > Film & Glasba & TV
73 ogledov

Čakanja je konec. Prihaja Solomun.

Solomun Press Foto
Mešalne mize Gaviolija bodo le dočakale izbrano moštvo soničnih trubadurjev, med katerimi bo tudi kralj Solomun.

V Amabasadi Gavioli se bo 21. maja, s pričetkom ob 23. uri, odvil težko pričakovani dogodek. Za mešalnimi mizami bodo stali Solomun, Gramopjonedzie vs. Angel Anx, Nikifor, Brlee, F. Sonik ter Andres Moreno vs. Matt Karat

Mladen Solomun aka kralj Solomun, kot ga je po fantastični ibiški sezoni 2012 krstila klubska biblija Mixmag, je s kolektivom Diynamic eno ključnih imen avantgardne elektronike zadnjih let. Solomun in njegovo moštvo sta sinonim za toplino, melodiko in emocije v elektronski glasbi, tako v Mladenovem karakterju kot v njegovi glasbi pa se čudovito prepletata nemška učinkovitost in hedonistični balkanski temperament.

Sonični trubadurji bodo idealen uvod v dolgo vroče poletje, odskočna deska za jadransko festivalsko norijo ali ogrevanje za inšpekcijo ibiškega razvrata. Zasedba je zagotovilo, da se bo odvil žur, ki ga ne gre zamuditi. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.