Magazin > Film & Glasba & TV
114 ogledov

Črnoglede napovedi za Maraayo

Vedeževanje 3 vedeževanje, karte, oglas
Vedeževalke pravijo, da na Eurosongu lahko pozabimo na visoko uvrstitev.

Na stavnicah naš evrovizijski duo Maraaya kotira zelo visoko, celo avstrijski mediji jim napovedujejo zmago, a vedeževalke pravijo, da se Aleš in Marjetka žal ne bosta uvrstila na najvišja mesta. Ena od strokovnjakinj ezoterike celo trdi, da bosta imela težave že v polfinalu.

Kaj pravi fižol in kaj karte?

Vedeževalka Jelena prerokuje s pomočjo fižola, ki nam razkriva preteklost, sedanjost in prihodnost. Za sedanjost pravi, da sta Maraaya malce nesigurna sama vase in da bi se morala sprostiti ter prepustiti toku. Stanje se bo v prihodnosti izboljšalo, še trdi Jelena, ki je prepričana, da se bosta  uvrstila v finale, tam pa ne bosta preveč uspešna.

Vedeževalka Kara pravi, da tako astrološka napoved kot tudi karte kažejo na to, da bosta v prvem polfinalu Maraaya med top tremi izvajalci, torej se bosta uvrstila v finale. V finalu pa bosta pristala nekje med 10. in 13. mestom.

Tudi Neža je za Maraayjo vrgla karte, ki pa niso prav nič optimistične. "Odkrito rečeno, kakšne višje uvrstitve, ne obljubljam. Vprašljivo je že finale,“ je povedala, po drugem pogledu v karte pa dodala: "Tudi če prideta v finale, uvrstitev ne bo visoka. Pristala bi na enem od zadnjih petih mest.“

Kaj pa pravijo hrvaške karte? Vedeževalka Mirjam je Maraayji napovedala finale, a pripomnila, da "dlje ne bosta prišla“. "Prva ne bosta. Ne vidim, na katerem mestu bosta pristala. Okoli 10 mesta. Med prvimi tremi zagotovo ne bosta,“ je še dodala.

Kako točne so bile napovedi nekaterih vedeževalcev v preteklosti, lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 14
  • mph 00:47 24.maj 2015.

    "Ena od strokovnjakinj ezoterike..." ... ha ha ha ha .... strokovnjakinja .... ha ha ha .... ezoterike ... ha ha ha .... No, ja, sicer, če razne cerkve tisočletja prodajajo še večje nebuloze pa niso zakonsko prepovedane, zakaj pa ne, ...prikaži več če imajo te ezoterične strokovnjakinje dovolj ovc okrog sebe, da lahko dobro živijo ... mojega denarja ovce sigurno ne trošijo, če pa svoje, pa konec koncev njihov problem.

  • dragec 17:40 22.maj 2015.

    sem se zmotil

  • dusan72 02:26 22.maj 2015.

    Pričakujem ODSTOP vseh teh mešalcev fižola in megle, Tudi usedline kofeta vam ne grejo od rok... Primite se že poštenega dela ali pa nehajte KRASTI naivne in ljudi v stiski !!!- Še sami zase ne znate napovedati, da se bo ...prikaži več proti večeru stemnilo, proti jutru se pa kaže luč... Ne vem kako naj napišem, da ne bo žaljivo, ampak... golazen, goljufiva, kradljiva. Spokajte se iz medijev in nehajte že služiti na tuji nesreči, ko bi ljudje dali vse in še več kot imajo. Pa čimprej zakonsko prepovedati šlogarske oddaje tipa kozmika in vse larifari horoskope. Ja, jebemtiš... kupiš v ponedeljek časopis in "tedenski horoskop" v 10 različnih medijih ti napoveduje od napredovanja v službi do odpovedi, od sreče v ljubezni do ločitve, od večnega življenja do smrtne nevarnosti.... Bullshit.