Magazin > Film & Glasba & TV
121 ogledov

Divja rock 'n' roll ekskurzija naših rockerjev

rokenrol ekskurzija
1/2
Agencija Gig
Naši rockerji niso prav nič bolj umirjeni kot svetovno znani zvezdniki, kar so dokazali na nedavni "rock 'n' roll ekskurziji" vse do Lendave.

Skupina Sausages je že oktobra začela posebno ekskurzijo po Sloveniji, s katero hočejo še bolje povezati glasbo in druženje z oboževalci. Skupaj s številnimi glasbenimi gosti je eock 'n' roll avtobus obiskal že deset krajev, sledijo le še trije. Pretekli petek so se ustavili v Lendavi, najbolj oddaljeni destinaciji turneje, kjer so nastopili v klubu Mansarda, na odru pa sta zažigali tudi lokalni zasedbi Franz Jösef I. in D'Smokers. Na vrhuncu večera je kot posebni gost nastopil tudi Tomi Meglič iz Siddharte.

Sausages poročajo, da je Tomi s svojo energično mistiko popolnoma obnorel poslušalstvo. "Izkazal se je kot pravi prijatelj in še večji 'profi' na odru," so povedali člani skupine in zaupali še, kako so se zabavali na avtobusu. "Na poti nazaj smo pri olajševanju prepojenih teleščkov pozabili našega ekskurzijanta Mareta. Ta je prišel v Ljubljano eno uro za nami s taksijem za kar 170 evrov. Uf, bilo je naporno, a vredno vsakega kilometra in požirka," poročajo Sausages s sopotniki. 

Ekskurzija se seli v Maribor že ta petek, 22. novembra. Rock 'n' roll ekskurziji se bo takrat pridružil Grega Skočir iz Big Foot Mame.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.