Magazin > Film & Glasba & TV
2033 ogledov

Duo Maaraya dosegel neverjeten uspeh

maraaya Facebook
Bo ta diamantna raca Maraayi nesla zlata jajca?

Maraaya - Marjetka Vovk in Raay, sta postala prva slovenska glasbenika, ki sta podpisala pogodbo z eno od treh največjih svetovnih založb - Warner Music, ki bo poskrbela za izdajo in distribucijo njunega novega singla Diamond Duck. "Končno lahko poveva na glas! Ta petek je za naju najpomembnejši dan najinega glasbenega ustvarjanja! Pravzaprav skoraj "pravljičen" dan! Izjemno sva ponosna, hvaležna in počaščena, da sva postala prva slovenska glasbenika, ki sta podpisala pogodbo z eno od treh največjih svetovnih založb, Warner Music, za cel svet! Najina nova pesem 'Diamond Duck' bo ta petek izšla po vsem svetu,“ sta zapisala na Facebooku.

To je Raayeva 341. pesem. "Splača se vztrajati, ne glede na vse ovire, padce, polena ... Hvala vam, ki nama stojite ob strani in vedno znova s svojimi pozitivnimi komentarji vlivate voljo. Zdaj pa držimo pesti, da bo najina "raca" osvojila čim več ljudi po svetu in doma!!!“

Z današnjim dnem je uradni videospot za skladbo Diamond Duck objavljen na MaraayaVEVO kanalu in glasbenih platformah (Spotify, Deezer, AppleMusic), v prihodnjih tednih pa sledi izid skladbe po državah sveta. Za Slovenijo je predviden izid njunega novega singla v ponedeljek 2.10., ko pesem prihaja tudi na slovenske radijske postaje.

"Diamond Duck za naju ni samo pesem. Je najina glasbena prelomnica in potrditev, da si lahko opažen in dobiš svojo priložnost ne glede na to, od kod prihajaš. Diamond Duck je najina 'srečka', ki nama je odprla vrata v 'svetovno glasbeno loterijo'. Upala sva si narediti precej odštekano in malce družbeno kritično pesem z odbitim videospotom in včasih se ravno s pogumom prave karte sestavijo skupaj, da odpreš pot, ki se zdi nedostopna,“ pravi uspešni glasbeni dvojec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.