Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Edinstvena priložnost za mlade fotografe

jennifer lopez Profimedias
Tudi letos bo petnajst izbrancev dobilo priložnost za nadgradnjo fotografskega znanja, ustvarjalnosti, nove izkušnje, spodbudo za nadaljnje delo in nova poznanstva.

Priznani hrvaški fotograf Damir Hoyka že enajsto leto zapored organizira tečaj FotoSofia, kjer svoje bogato znanje deli z nadobudnimi fotografi in fotografinjami. Vsako leto svojim tečajnikom predstavi tudi svetovno znane fotografe, ki z veseljem delijo svoje izkušnje in nič drugače ne bo tudi letos. 

Svetovni znani španski fotograf Javier Salas, ki je pred objektiv ujel zvezde svetovnega kova, kot so Antonio Banderas, Penelope Cruz, Jennifer Lopez, Charlotte Rampling in mnogi drugi, bo na letošnji FotoSofiji v hrvaških Termah Tuhelj predaval na temo "Portret kot zbliževanje z znano osebo". Predavanje bo 17.6 odprto tudi za javnost.

Če si želite novih fotografskih izzivov in izkušenj se lahko do 11. maja prijavite na 11. FotoSofio, ki bo v Termah Tuhelj potekala med 12. in 19. junijem. Več informacij dobite na spletni strani www.fotosofia.info.

Poleg fotografov se na natečaj lahko prijavijo tudi modeli, vizažisti, frizerji in stilisti. Tečaj je brezplačen, v vaši domeni je le prevoz, in odprt za fotografe celotne regije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.