Magazin > Film & Glasba & TV
96 ogledov

Faki: "Najbolj me je razočaral Niko"

faki Saša Despot
Zmagovalec druge sezone šova Kmetija: Nov začetek je Faki, ki je v areni v dveh igrah ugnal Franca in v žep pospravil 50 tisoč evrov. Brunu, Francu in Mihu bo obljubljeni delež nagrade nakazal, Niko pa se mu bo moral najprej opravičiti.

Faki se je moral v areni sicer pomeriti kar dvakrat. Najprej z Brunom, ki je prejel enako število glasov s strani porote. Več o včerajšnjem dogajanju lahko preberete TUKAJ.

Kako velika je bila živčnost pred razglasitvijo izidov telefonskega glasovanja?
Živčnost je bila prisotna, ni pa bila tako velika, saj sem bil precej prepričan v to, da me gledalci ne bodo poslali domov. Opazil sem namreč, da imam zunaj veliko podporo. 

Ste bili razočarani nad Nikom, ki vas je kot porotnik nominiral?
Da. Ves šov je grdo govoril o meni in z Majo delal načrte, kako bi me lahko poslali domov. Nad njim sem res razočaran, saj ga nikoli nisem obrekoval. Do polovice igre sem podpiral tako njega kot Majo.

Bo kljub temu dobil 3000 evrov, ki ste mu jih, tako kot tudi Francu, Brunu in Mihu, obljubili?
Bo, če se mi bo opravičil. Če se mi ne bo opravičil, bom ta denar daroval pomoči potrebnim otrokom.

Omenili ste Majo. Z njo sta bila na začetku res precej povezana. Kaj se je nato zgodilo?
Majo sem podpiral, ker je mlada in je veliko jokala. Smilila se mi je. Ščitil sem jo vsaj tri tedne. Nato se je obrnila proti meni. Z osebami, ki me izdajo, se ne ukvarjam več.

Kaj boste naredili z denarjem?
O tem še nisem veliko premišljal, ga bom pa pametno vložil.

Kako to, da sta se v šov prijavili s partnerko?
Oba je prijavila Maruša. Nisem imel načrtov, da bi se prijavil v ta šov, a je Maruša vztrajala. Doma sva gledala nogometno tekmo in sva si rekla, da greva v šov, če zmaga Barcelona. Barcelona ponavadi vedno zmaga in tako je bilo tudi tokrat.

Psihologinja, ki je sodelovala pri izbiri kandidatov, je med šovom za naš portal povedala, da vajin odnos očitno ni tako zrel, kot se je zdelo. Kako to komentirate?
Ne vem, kaj je hotela s tem povedati. Včasih se morda malo preveč šalim, zaradi česar se Maruša občasno preveč razjezi.

Ali sedaj morda cenite kakšno stvar, ki je prej niste?
Predvsem cenim poštene in iskrene ljudi. Tako kot prej.

Vas je po ogledu oddaj razen Nika še kdo razočaral?
Razočaran sem tudi nad Barbaro B., ostalim pa nič ne zamerim.

Kaj ste se naučili o sebi?
Da moram bolj zaupati vase.

Po tem, ko je vaša družina izgubila na izzivu, ste z roko udarili v steno. Je to vaš običajen odziv na neuspeh?
(smeh) Ne, česa takšnega še nikoli prej nisem naredil. Bil sem pod velikim pritiskom in se nisem mogel nikamor umakniti. Pa še Maruša me je jezila, tako da sem izbruhnil, udaril v steno in se umaknil.

Slišimo, da imate vse več oboževalk …
Oboževalke so. Rad se z njimi fotografiram in jim ustrežem, če le lahko. Dobivam tudi gole fotografije. Teh sporočil ne jemljem resno. Izbrišem jih in nanje ne odgovarjam.

Komentarjev 21
  • tonek 05:19 13.december 2015.

    Faki si te nagrade ni zasužo pa tudi zelo umazano je prišel dalje z podporo Miheta ki se je šlepal na njegovem hrbto in lenega Brunota ,Franc je bil najbolj priden vendar ni skapširal Fakijevih trikov .Franc je samo govoril kar buu pa buu

  • fritolin 19:36 12.december 2015.

    Hvala bogu konec ....Yugo ekipa delala kmetijo / ni cudno da je Fahrudin zmagal.....Ta Planet je pred casom malo obetal,,, zdaj pa na zalost ugotavljam da je slaba in neuporabna kopija POPani mi samo jasno kako dolgo ...prikaži večo bo to zdrzalo , sj baje tolcejo minuse nad 10 mio evrov...Aja , ko zmanjka pa Telekom malo prenakaze par milijonckov, saj njim se pa ne pozna....

  • patrijarh 15:25 12.december 2015.

    Stavek do vejice, absolutno ti pristaja.