Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Gandalf brani Hobita

Hobit Kolosej
Ian McKellen, eden od zvezdnikov iz prihajajočega filma Hobit, se je postavil v bran filmu, na katerega se je po mnenjski projekciji začetku leta vsula vrsta kritik.

Oboževalci trilogije avstralskega režiserja Petra Jaksona Gospodar prstanov, ki se "nadaljuje" s predzgodbo o hobitu, so po ogledu 10-minutnega posnetka iz filma Hobit na konvenciji CinemaCom v Las Vegasu izrazili kritike, da je fotografija nekinematografska, nekateri pa so film, posnet v 3D-tehniki, opisali kot TV film.

Britanski igralec Ian McKellen, ki v filmu igra čarodeja Gandalfa, meni, da bodo gledalci navdušeni nad fotografijo, film pa se po njegovih besedah lahko kosa z Gospodarjem prstanov. Hobit bo v kinematografe prišel sredi decembra, v njem pa poleg McKellena igrajo Benedict Cumberbatch, znan po vlogi novodobnega Sherlocka, Martin Freeman in Evangeline Lilly pa tudi stari znanci iz trilogije Gopodar prstanov Cate BlanchettOrlando Bloom in Elijah Wood.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.