Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Grissom zapušča kraj zločina

Žurnal24 main
Po enoletnem odmoru, ki si ga je vzel pred dvema letoma, se William Petersen zares poslavlja od vloge Gila Grissoma.

Gledalci priljubljene ameriške nadaljevanke Na kraju zločina, ki je zaradi svoje uspešnosti dobila še dve različici, so razočarani zaradi novice o Petersenovem odhodu. Lik glavnega preiskovalca Gila Grissoma je za številne med njimi ključen za celotno nadaljevanko. Producenti jih skušajo pomiriti. Obljubljajo, da se nadaljevanka ne bo spremenila.

Petersen je že v sezoni 2006/07 vlogo v nadaljevanki postavil na stranski tir. Takrat so gledalci lahko gledali Lieva Schreiberja, ki je igral Michaela Kepplerja. © Flynet/JLP

 
William Petersen se je odločil, da ima po desetih sezonah dovolj preiskovanja zločinov. Z ustvarjalci se je dogovoril, da bo občasno še gostoval v seriji, katere izvršni producent ostaja še naprej. Zadnji del, v katerem bo zaigral priljubljeni igralec, bo ameriško občinstvo videlo prihodnje leto.

Pripravljeni na odhod
Scenaristi so se na njegov odhod dobro pripravili. V deseti sezoni se bodo vrnili nekateri stari znanci. Med njimi bosta Grissomova nekdanja sodelavka in ljubezen Sara Sidle ( Jorja Fox ) in seksi dama Heather ( Melinda Clarke ).

Ekipi preiskovalcev se bo pridružil nov sodelavec. Kaj več o novem liku in o tem, kdo naj bi ga igral, producenti niso želeli izdati. Molčali so tudi o podrobnostih, ki bodo vodile do Grissomovega odhoda.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.