Magazin > Film & Glasba & TV
5287 ogledov

Grožnje v Baru: V šov poslali poptevejevo zvezdo

bar_2018 Planet TV
Menedžer Emi Nikočević je dobil pomoč.

Bar je očitno v krizi, ki je tudi menedžer Emi Nikočević ne more več sam odpraviti, zato je dobil pomoč - Tomaža Jeraja, ki ga poznamo iz šova Big Brother. 

“En teden sem vaš univerzalni inšpektor. Od inšpektorja za zdravje, delo, finance, za vse … To velja tudi v stanovanju. Vidim, da bomo imeli ogromno dela,” je povedal Tomaž, ki bo tekmovalcem gledal pod prste in dihal za ovratnik.  “Če si me upate ignorirati, izvolite. Emija ste dobro zdresirali,mene ne boste,” je tudi izjavil in zagrozil s sankcijami.

Tomaž bo v lokal in stanovanje prihajal nenapovedano, je razložil in dodal, da ne bo popuščal, zlasti pa ne pri čistoči. Je namreč mnenja, da sta za slab obisk lokala kriva tudi nepospravljen šank in razmetano stanovanje. “Igrate se s svojimi življenji. Od vas je odvisna slika, ki jo boste o sebi ustvarili v javnosti,” je še dodal.

Gašper je njegov govor prekinil z vprašanjem, ali jim grozi. Tomaž mu je pritrdil. Tekmovalcu Tomažev nastop ni bil všeč, saj ne mara ljudi, ki drugim žugajo. Poleg tega se sprašuje, ali je on prava oseba za inšpektorja v Baru.

To bo še pestro ...
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.