Magazin > Film & Glasba & TV
120248 ogledov

Hollywood v Piranu: Znani Slovenec po dveh dneh pobegnil s snemanja

Snemanje filma Our Man from Jersey v Londonu; Halle Berry, Mark Wahlberg Profimedia
Snemati bi moral štiri dni, na koncu je bil tako razočaran, da se organizatorjem ni več javljal.

snemanje v piranu | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Netflix pri nas snema film Our Man From Jersey, v katerem igrajo velika imena, med drugimi tudi Halle Berry, Mark Wahlberg in J. K. Simmons. Pri nas se bodo mudili do 5. oktobra, nato snemanje nadaljujejo v Rovinju.

K sodelovanju so preko agencije povabili tudi pevca Sandija Kojića, zmagovalca slovenskega šova Dvor, ki ga poznajo tudi na Balkanu, saj je sodeloval v resničnostnem šovu Zadruga. Ponudili so mu vlogo statista, snemati bi moral štiri dni, a je po dveh dneh spakiral kovčke. "Med 200 statisti so izbrali deset. Sedeli smo za mizo in se pogovarjali, medtem ko je Wahlberg zraven nas snemal prizor. Ostali zvezdniki so se sprehajali po trgu, proč od nas. Nikomur se nisi smel približati, bili so vzvišeni. Po dveh dneh se jim nisem več javljal na telefon, še pogodbe nisem prišel podpisat. Za tistih 80 evrov bruto na dan mi je res vseeno. Razočaran sem, saj sem mislil, da bo snemanje bolje organizirano. Nič nisi smel fotografirati, ves čas so nas strogo opazovali. Naporni in tečni ..." nam je zaupal Kojić.

Mesto snemanja sta zdaj obiskala tudi ministrica za kulturo Asta Vrečko in minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaž Han. Ob tem so z vlade sporočili, koliko so prispevali za izvedbo filmskega projekta. Gre za vratolomen znesek v višini 2,5 milijona evra.

sandi kojić | Avtor: Facebook Facebook

 

Komentarjev 22