Magazin > Film & Glasba & TV
130 ogledov

Jan Plestenjak: Naj se užaljenci malo pomirijo

Viktorji, Jan Plestenjak Saša Despot
Povedal je, kaj si o vsem skupaj misli in dodal, da se morajo nekateri malce umiriti.

Po Omarjevem nastopu v prvem polfinalu letošnje Evrovizije se je, kot vsako leto, na družbenih omrežjih začela razprava o našem predstavniku – ali je Omar pravi predstavnik za nas ali bi bilo bolje, če bi poslali BQL. Komentarje in kritike, ki jih je prejel Omar po neuvrstitvi v sobotno finale, je opazil tudi Jan Plestenjak. Očitno je slovenskega pevca zelo zmotilo, da Slovenci naših predstavnikov ne znamo pohvaliti in 'potrepljati po rami' po nastopu na Evroviziji

Svoje mnenje je Jan zapisal na Facebook: "Toliko podtikanj in razpravljanj o tem, koga je Slovenija poslala na Evrovizijo … Omar je izjemno kvaliteten pevec . Svoj nastop je izvedel popolnoma profesionalno. Bravo! Naj se užaljenci iz predizbora malo pomirijo. Pravila tekmovanj so jasna. Ko se prijaviš, si z njimi seznanjen in je kulturno, da jih sprejmeš. Zelo sem vesel, da sta v glasbene vode zaplula tudi fanta BQL. Super sta in jima iz srca želim še mnogo dobrih pesmi (upam, da tudi v domačem jeziku). Imejmo se luštno in ne jemljimo preresno takih stvari. Ljudje imajo v svojih življenjih probleme, ki so neprimerljivo pomembnejši in resnejši od glasovanja na glasbenih festivalih."

 
Komentarjev 1
  • tomaz 17:18 11.maj 2017.

    Res je vrhunsko izvedel nastop, vendar naša komisija že predhodno ni opravila svoje vloge in ni upoštevalo dejstev. kaj vžge na euroviziji. Tam se ne ocenjuje kakovost in profesionalnost nekega pevca, ampak žarm in izgled celotnega nastopa, bolj je noro ...prikaži več, bolj je noro in drugače, bolj vžge.