Magazin > Film & Glasba & TV
9915 ogledov

Jan Plestenjak od Marte prišel poslinjen

Jan plestenjak
Jan pravi, da je Marta kraljica.

Jan plestenjak | Avtor:
Jan Plestenjak predstavlja novo udarno skladbo Dobro sede, s katero napoveduje pravo zabavo ob njegovem velikem koncertu v Stožicah. Skladbi prilaga tudi prav poseben videospot, tokrat 50. v njegovi glasbeni karieri.

"Čutim, da moram v teh čudnih časih dati ljudem pesem za sprostitev, za žur … malo porednosti dobro sede – tudi to je življenje!" pravi Jan. Kaj pa vam dobro sede? Ljubezen? Druženje s prijatelji, dobra hrana, spogledovanje … morda nekaj kilometrom sproščujoče vožnje. Vse to in še več Jan zajame v svojem 50. videospotu, ki je tudi tokrat delo utečene ekipe NEO VISUALS.

V njem lahko poleg Žana Serčiča in Cotota vidimo tudi znanega vlogerja Komotarja in državnega prvaka v "street workout-u" Sergeja Stijovića, Janu pa je družbo dela tudi prav posebna dama po imenu Marta.

Marta je buldog, ki se je med snemanjem na Jana zelo navezal. Seveda ga je Marta imela najraje, ko jo je hranil. A ta ljubezen je bila ... mokra. Psička je našemu pevcu namreč poslinila cel rokav obleke, kar je ekipi povzročilo svojevrstne težave (foto levo). Jan je kljub temu mnenja, da je Marta kraljica in tako se je z njo tudi ravnal.

Komentarjev 1
  • jakec1575 10:44 06.april 2022.

    dobesedno wtf????? oni punce, jan psa, nametan na kup neki brez repa in glave. skratka video sranje.