Magazin > Film & Glasba & TV
15121 ogledov

Kaj se dogaja? Petar Grašo na odru grizljal nogo ženski

Petar Grašo TikTok, 24Sata
Posnetek Petra Graša, kako poljublja oboževalkino nogo na koncertu v Ljubljani, je postala hit na družbenih omrežjih. Domnevna avtorica pojasnila, kaj se je zgodilo.

Na omrežju TikTok se je bliskovito razširil video, kako 46-letni Petar Grašo med koncertom na odru kot da grizlja golo kožo na nogi oboževalke. Kaj se je dogajalo, kaj mu je? To so se spraševali številni.

Potem ko so na spletni strani 24sata objavili posnetek, se jim je javila bralka in pojasnila, da je prav ona avtorica. V resnici ni šlo za grizljanje temveč poljubljanje, je pojasnila. Kot zatrjuje, se je vse skupaj dogajalo na lanskem koncertu Petra Graša v Ljubljani.

Posnetek je na voljo TUKAJ.

"Posnela sem dogodek, čeprav dekleta na posnetku osebno ne poznam," je povedala bralka in razložila, kaj je bil vzrok za nenavadno nežnost hrvaškega trubadurja. "Grašo ji je poljubil nogo, ker ima na njej vtetovirane stihe njegove pesmi."

"Snemala sem, saj sem vedela, da bi ji bil dogodek lep spomin. Ko se je vrnila z odra, me je prosila, naj bi posnetek pošljem," je dodala.

Petar grašo, danijela Magazin Petar Grašo le razkril, kakšen odnos imata z Danijelo danes

Posnetek je bil vmes že umaknjen iz TikToka, a je še vedno dostopen na drugih kanalih.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 17:03 05.februar 2023.

    A ta pokvarjena krastača in ta Bedak še nista vedela, da Vsaka tetovaža Škoduje telesu, ker Uniči Auro na teh mestih , da ne razlagam še nadalje ... ?!?

Sorodne novice