Magazin > VIP
12952 ogledov

Petar Grašo le razkril, kakšen odnos imata z Danijelo danes

Petar grašo, danijela Mediaspeed
To je povedal ...

Skoraj 25 let sta bila Petar Grašo in Danijela Martinović najbolj trden par na hrvaški glasbeni sceni, nato pa sta se čez noč razšla in Grašo si je v manj kot enem letu ustvaril družino z mlado glasbenico Hano Huljić. Čeprav razlogov za razhod nikoli nista komentirala, je Grašov prijatelj ob neki priložnosti razkril, da naj bi bila Danijela tista, ki je prekinila dolgoletno zvezo.

Pevec pa je v nedavnem intervjuju za hrvaški Story med drugim le razkril, v kakšnih odnosih sta z Danijelo danes: "Z nikomer se ne prepiram. Vedno sva v dobrih odnosih."

Na vprašanje o bivši je Grašo sicer prvič odgovarjal že lansko leto, pred koncertom v Beogradu. Novinarje je zanimalo, zakaj ni nikoli stopil pred oltar z Danijelo, s katero je bil v dolgoletni zvezi, medtem ko se je zelo hitro odločil, da se poroči in si ustvari družino s Hano. "Ne berem medijskih naslovov in ne berem komentarjev, ničesar ne komentiram. Pomembno je le, da je človek sam s sabo na čistem," je takrat na kratko dejal za Nova.rs.

petar grašo | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice