Magazin > Film & Glasba & TV
60 ogledov

Katere filme morate videti?

Žurnal24 main
Vsak igralec v svoji karieri posname filme, na katere ni ponosen in ki jih potisne v pozabo. Na nekatere bi najbrž rad pozabil tudi Brad Pitt.

V zadnjih petnajstih letih se je Brad Pitt povzpel med najboljše igralce v Hollywoodu, med izbrano elito, za katero režiserji skoraj stojijo v vrsti. Pozornost medijev so pritegnile tudi njegove odmevne zveze z igralkama Gwyneth Paltrow in Jennifer Aniston. Najbolj zaželena tarča paparacev pa je postal, ko se je ustalil ob Angelini Jolie.

Med njegove boljše filme zagotovo spadata Oceanovih 11 in Oceanovih 12, ne more pa se ravno pohvaliti s svojim nastopom v filmu Kalifornija. Kateri pa so njegovi trije najboljši in kateri najslabši filmi?

Nekatere Bradove vloge je bolje pozabiti. © Flynet/JLP

 
Nočete ga videti v …
Mehikanki
Kljub dobremu zaslužku po vsem svetu Mehikanka ni navdušila kritikov. Pitt v filmu igra Jerryja Welbacha, ki želi postati mafijec, a se tega loti na precej neroden način. Filma niso uspeli rešiti niti Julia Roberts , James Gandolfini in Gene Hackman .

Troji
Od Troje so gledalci pričkovali spektakel podobnih razsežnosti, kot je bil Gladiator ali pa trilogija Gospodar prstanov. Nihče od igralcev ni pustil večjega vtisa, pa tudi sam scenarij je razočaral. Še najmanj prepričljiv pa je bil Pittov naglas.

Ko pride Joe Black
Monotni liki in dogajanje, ki ponuja zaplete, ki to niso, pripeljejo do konca, ki ga lahko že vnaprej pričakujemo. Poleg Brada Pitta v filmu nastopata tudi Claire Forlani in Anthony Hopkins. Film si bomo zapomnili tudi po Pittovi pričeski, za katero si želimo, da se ne ponovi več.

Lahko bi ga gledali in gledali v …
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
Rahlo zadržanega, paranoičnega, nikoli zadovoljnega Jesseja Jamesa je Pitt odlično upodobil. Številni so pričakovali, da bo Pitt nominiran za oskarja, kar pa se ni zgodilo. Eden najboljših filmov lanskega leta se lahko pohvali tudi z dobro pripovedjo, fotografijo in glasbo.

Klub golih pesti
Brad Pitt in Edward Norton sta v tem filmu odigrala nepozabni vlogi. Besedi edinstveno in enkratno ne opišeta te uspešnice v zadostni meri. Brad Pitt se predstavi kot Tyler Durden, fant, ki priznava zgolj in samo telesno bolečino, ki mu daje daje občutek, da resnično živi in ne le vegetira. Če ne veste, kaj bi gledali, sezite po Klubu golih pesti.

Sedem
Detektiv David Mills s svojim partnerjem detektivom Summersetom išče morilca, ki so ga prevzeli smrtni grehi. Peklenska atmosfera preveva celoten film, ki se zaključi s smrtjo nedolžne ženske, ki je končala pod rokami maničnega morilca. Kaj vse to sproži v glavnem liku, preverite sami.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.