Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Keanu napovedal Matrico 4 in 5

Keanu Reeves Žurnal24 main
Na dan je prišla novica, da naj bi ustvarjalci Matrice razmišljali še o četrtem in petem nadaljevanju tega znanstvenofantastičnega trilerja. Načrte je razkril glavni igralec Keanu Reeves.

Keanu Reeves je nedavno predaval na neki londonski fakulteti, kjer je študentom predstavil svoj novi film Henry's Crime. Poleg tega jim je zaupal nekaj podrobnosti o svojih preteklih filmih, vrhunec predavanja pa je bila Matrica.

 

46-letni igralec je študentom nehote razkril, da se je pred božičem srečal z bratoma Wachowski, ki sta mu sporočila, da sta že pripravila scenarija za dve novi nadaljevanji Matrice. V Matrici 4 in 5 želita iti v korak s časom in ju posneti v 3D-različici, zato se nameravata v prihodnjih mesecih sestati z Jamesom Cameronom, ki jima bo predstavil prednosti in slabosti snemanja v 3D-tehniki.

 

Zvezdnik je dodal, da komaj čaka, da se bo na filmska platna spet vrnil kot Neo, hkrati pa je obljubil, da bosta nadaljevanji tako revolucionarni kot prvi del.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.