Magazin > Film & Glasba & TV
99 ogledov

Legendarni Daniel Day-Lewis se bo upokojil

Daniel Day Lewis
Njegov predstavnik za odnose z javnostmi je naznanil, da se je igralec odločil, da je čas za pokoj.

Oskarjevec Daniel Day-Lewis se je pri 60. letih odločil, da je čas za upokojitev. Razlog za to odločitev ni znan. "Daniel Day-Lewis ne bo več delal kot igralec. Je izjemno hvaležen vsem svojim sodelavcem in občinstvu, ki ga je spremljalo vsa ta leta. To je njegova osebna odločitev. Ne on, ne njegova služba za odnose z javnostmi ne bo več podajala izjav v zvezi s tem,“ je v uradnem sporočilu zapisal njegov predstavnik za medije, piše Independent.

Šestdesetletnik se je v svoji dolgoletni karieri preobrazil v predsednika, pisatelja in celo vodjo tolpe. V filmski industriji je že štiri desetletja, konec leta ga čaka še predstavitev njegovega zadnjega filma, ki se dogaja v svetu visoke mode.

Daniel je v svoji dolgi karieri osvojil tri oskarje za najboljšega moškega igralca. Občinstvo ga ima rado, saj je izjemen igralec, ki se iz ene vloge v drugi preveli brez težav. Igral je tudi v gledališču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.