Magazin > Film & Glasba & TV
10003 ogledov

Ljubezenska drama v Baru: Udaril po mizi in zapustil lokal

tea
1/6
Planet TV
Posnetki, ki so ga zaboleli.

Med Barovcema Teo in Matejem se pošteno iskri. Kandidata šova naklonjenosti, ki jo čutita drug do drugega, ne skrivata, kamera je celo pokazala, kako sta si v postelji izmenjavala nežne poljube. Vse lepo in prav, če Tee zunaj ne bi nekdo čakal …

Ta fant jo je večkrat obiskal v lokalu in ji celo prinesel najljubšo jed. Tea je sicer razložila, da sta se zmenila, da zvezo končata, dokler bo v šovu, a se mladenič ni pustil odgnati in videti je bilo, da Tei njegova pozornost godi.

tea | Avtor: Planet TV Planet TV

V zadnjem času pa jo je začelo vse bolj vleči k Mateju, kar je opazil tudi njen fant, ki se je prišel z njo pogovorit v Bar. Njun pogovor se je končal tako, da je udaril po mizi in brez besed odkorakal.

Tea pravi, da se je prišla v šov zabavat, ni pa ji vseeno, da je nekoga prizadela. Na vprašanje, ali se tudi zunaj vidi z Matejem, je odgovorila: "Ne vem, ali sva lahko par. O tem se nisva pogovarjala. Vidi se, da mi je všeč. Veliko sva skupaj, lahko da bo zunaj drugače.“

tea | Avtor: Planet TV Planet TV

Ko je Tea sotekmovalcem povedala, kaj se je zgodilo s fantom, je Matej izjavil, da se lahko umakne, ker ne želi povzročati težav, v oddaji v živo pa je priznal, da je sotekmovalki naklonjen. "Super punca je. Če hočeš zvezo, moraš človeka najprej bolje spoznati. Te možnosti tukaj ni. Bomo videli, kaj bo zunaj,“ je povedal.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.