Magazin > Film & Glasba & TV
441 ogledov

Maji Kljun v Budvi uspel veliki met

Maja Kljun
1/8
Osebni arhiv
Ko je pred dvema tednoma namignila, da se pripravlja na novo vlogo, je Maja Kljun vzbudila veliko pozornosti. Nam je zdaj razkrila več o tej skrivnostni vlogi.

"Plavam in se učim scenarij. Pripravljam se na Budvo!" S temi besedami je Maja Kljun oznanila, da se ji obeta nekaj novega. Pred dvema tednoma o projektu ni želela govoriti, zdaj pa nam je zaupala, da je dobila vlogo v priljubljeni nadaljevanki Budva na morski peni, ki jo lahko spremljamo tudi na eni od naših televizij. In kako je Maji to uspelo? "Videli so me v nekaterih projektih, ki sem jih della v Los Angelesu. Stopili so v stik in me vprašali, če bi bila za sodelovanje z njimi. In tako so stvari stekle," nam je razložila.

Maja se je v črnogorski nadaljevanki prelevila v arogantno in povzpetniško Seleno, bivšo ženo Graziana, ki ga igra Frano Lasić, znani hrvaški igralec. Seveda je bilo naši platinasti lepotički v čast igrati z velikimi igralskimi imeni Balkana. "Lahko vam povem, da so tudi v vsakdanjiku veliki ljudje," pravi in dodaja: "Zame je velik tisti človek, ki kljub svoji slavi ostaja normalen, preprost, kajti samo mali ljudje se skrivajo za aroganco in nadutostjo." Srbohrvaščina ji med snemanjem ni delala težav, naglas pa je bil zaželjen, saj je Selena tujka, še razlaga Maja.

"Moje življenje ne gre vedno po načrtih"

Pred nekaj leti se je preizkusila tudi v Hollywoodu, a se je kmalu vrnila domov. Mnogi so mislili, da je dokončno zapustila Los Angeles, a Maja pravi, da v življenju vedno pušča odprte možnosti. "Jaz živim življenje, moji načrti se včasih spremenijo glede na dane okoliščine, ki jih ponuja življenje. Moje živlenje ne gre vedno po načrtih, poskušam se mu prepustiti, ujeti veter v svoja jadra, ne pa iti proti njemu." Ob tem dodaja, da vse počne z velikim veseljem, ter da so presenečenja življenja včasih boljša kot tista, ki jih načrtujemo sami.

Glede odhoda iz Los Angelesa pa je dejala: "Nisem spakirala kovčkov, enostavno me je potegnil izziv, ki se mi je ponujal in mu nisem mogla reči ne, ta izziv pa je zahteval in dobil mojo 100-odstotno pozornost. V bistvu je terjal celo mene, če sem zelela uspeti. Tako da, ni bilo slovesa, ni bilo časa za kovčke. Enostavno se je zgodilo, celo svoj avto (ki mi je bil zelo pri srcu) sem prodala dve leti kasneje," nam je še povedala za konec.

Komentarjev 6
  • Mirsada Jahovic 22:01 05.marec 2016.

    Trovlak ? komentar je žaljiv. Majo poznam in to kar berem spodaj je tipična SLO " foušija ". Uspešna je,to je dejstvo,če pač koga boli.Za Trovlak pa še nisem slišala sploh pa zakaj psevdonimi,koga se bojimo.Najlažje je pač tko.Pri nas ...prikaži več bosancih rečemo,da se za dobrim konjem prah dviga. Maja ima uspešno manekensko kriero za sabo,to je dokazala uspelo ji je,mogoče pa je iz ZDA prišla iz drugih razlogov,kaj nam mar.Tudi doma je uspešna in delovna podjetnica,kar je dokazala.Predvsem pa je dobrotvor in dobrodelnica a tega ne razglaša temveč deli z soljudmi. In jaz jaz sem srečna,ker jo poznam,ker je predvsem dober človek.Nekateri pač ne prenesejo uspešnosti in lepote z roko v roki.

  • didi25didi 09:50 27.julij 2013.

    res ne vem kako loh plujete po nekom ki ga sploh ne poznate???!!!ce bi jo resnicno poznali nebi take bedarije pisali!!!naj vas bo sram! ce nekoga ne marate ce vam ni vsec kaksen je in to kar dela, ...prikaži več pol pa ga pustite pri miru, zakaj sploh komentirate ce ne mislite pohvalo pustiti??? razumem vsa mnenja so razlicne-kot ritttt ampak... no commeenntttt!!!

  • renemario 17:57 14.julij 2013.

    Brcnili so jo iz ZDA in sedaj ...???? Žajfnica ??? A joj....bolano! Verjetno tudi počne še kaj bolj donosnega kot fotke ??? Ali..amm?