Magazin > Film & Glasba & TV
1673 ogledov

Mamma Mia!: Hollywood prihaja v Pulo!

Mamma Mia!
1/7
Karantanija cinemas
Eden najuspešnejših filmskih mjuziklov vseh časov Mamma Mia, je dobil svoje nadaljevanje.

Oboževalci glasbeno-plesnega spektakla Mamma Mia, ki je bil posnet po priljubljenem gledališkem mjuziklu in taktih večnih klasik legendarne skupine ABBA, so se razveselili novice, da na filmska platna prihaja njegovo nadaljevanje. Na filmskih platnih po vsem svetu si ga bo mogoče ogledati julija 2018, kar je točno deset let po tem, ko je bil na sporedu prvi del.

Pričakujemo lahko obilico petja in plesa, ki odlikuje že prvi del, v katerem smo spoznali simpatično mladenko Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Tudi Mamma Mia: Spet začenja se bo odvijal na grškem otoku Kalokairi, v eni od glavnih vlog pa bomo spet gledali Meryl Streep. Slišali bomo lahko Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili, manjkale pa ne bodo niti nekatere pesmi, ki so krojile zgodbo prvega dela.

Težko pričakovano nadaljevanje, o katerem se je šušljalo že vse od leta 2008, bo režiral in zanj napisal scenarij Ol Parker, ki ga poznamo tudi kot režiserja in scenarista uspešnice Eksotični hotel Marigold.

Zvezde filma ta konec tedna v Puli

Mamma Mia! Spet začenja se bo doživela tudi svojo regijsko predpremiero, in sicer v puljski Areni v soboto, 21. julija 2018. Najbolj znano nekdanje prizorišče gladiatorskih bojev se bo za nekaj ur prelevilo v velikanski oder, kjer bodo odmevale največje uspešnice skupine ABBA.

Predpremiere v Pulju, ki se bo pričela ob 22:15 uri, se bodo udeležili nekateri igralci, režiser in producentka. Pred projekcijo in po njej bodo o snemanju, ustvarjanju likov, zanimivih prigodah s snemanja na hrvaškem otoku Vis in še in še pripovedovali trije mladi igralci, ki so upodobili tri morebitne očete Sophie v mladih letih - Hugh Skinner (ki je zaigral mladega Harryja), Jeremy Irvine (je upodobil mladega Sama) in Josh Dylan (ki je zaigral Billa v mladih letih). Na predpremieri bosta tudi režiser in scenarist glasbene uspešnice Ol Parker ter producentka Judy Craymer, ki bosta spregovorila o nastajanju filma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice