Magazin > Film & Glasba & TV
10251 ogledov

Po nenadni smrti v ekipi Meryl Streep ne bo na Hrvaško

Zvezde k sosedom ne bo.

"Produkcija nima komentarja o snemanju,“ so za hrvaški časopis Slobodna Dalmacija povedali predstavniki za odnose z javnostmi muzikala, ko so jih novinarji vprašali, če bo nenadna smrt scenografa Alana MacDonalda vplivala na snemanje nadaljevanja filma Mamma Mia!.

Mamma mia Magazin Člana zasedbe filma Mamma Mia našli mrtvega

Na hrvaškem otoku Vis že nekaj časa nestrpno pričakujejo Mery Streep, Piercea Brosnana, Colina Firtha in Amando Seyfried, ki so nastopili že v prvem filmu Mamma Mia iz leta 2008.

Novinarji Slobodne Dalmacije poročajo, da se po otoku med domačini govori, da ekipa nekaj časa ostaja v Oxfordshiru, kjer je umrl scenograf. "Ja, vsi ostajajo tam, čakajo na pogreb,“ naj bi po ulicah govorili domačini, piše hrvaški medij. Veliko domačinov bo pomagalo pri snemanju filma – nekateri bodo statisti, drugi bodo oddajali svoje čolne, tretji pa bodo pazili na scenografijo po mestu.

Domačini očitno vedo veliko, saj se govori tudi, da naj Meryl Streep sploh ne bi prišla na Vis. Kot poroča časopis naj bi njen lik v filmu umrl, zato bo svoje scene posnela kar v studiu. Če je to res ali ne, bomo morali počakati še nekaj časa - film v kinematografe prihaja avgusta naslednje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.