Magazin > Film & Glasba & TV
2931 ogledov

Manca Špik spet preseneča

manca špik
V teh precej negotovih časih se nova sodelovanja med slovenskimi glasbeniki dogajajo redkeje, še posebej, če gre za izvajalce iz dveh različnih glasbenih žanrov.

Zabavna pevka Manca Špik, katere strast do duetov sedaj že dobro poznamo, pa nas znova preseneča. Njen novi, deseti duet po vrsti, je posnela s priljubljeno narodno-zabavno skupino Gadi!

Duet "Tiho potiho“ je novo delo izjemno plodovite avtorske ekipe, ki Manci stoji ob strani zadnjih pet let. Rok Lunaček je besedilo že od samega začetka predvidel kot čustven in intimen moško-ženski dialog, preprost v vsebini, a globok v sporočilu...

Avtor pesmi in Mančin producent Raay razlaga: "Skladba je v osnovi klasična zabavna balada s poskočnejšim, plesnim ritmom, ki lepo dopolnjuje Mančin dosedanji opus pesmi. Hkrati pa se v ritmu tudi nekoliko spogleduje z valčkom, kot smo ga vajeni pri narodno-zabavnih skupinah. V Mančini ekipi smo se hitro strinjali, kdo bi bil najprimernejši za moško „protiutež“ dueta in k sodelovanju povabili Gade. Mislim, da smo uspeli zajeti najboljše iz obeh svetov!“

Manca pa ob tem dodaja: "Duet je bil predviden kot predstavitvena pesem jubilejnega koncerta ob 15. obletnici moje glasbene kariere, ki bi se moral zgoditi točno 25. septembra v Cankarjevem domu. No, plani so nam že zgodaj letos povsem padli v vodo, tako da namesto tega izdajam nov duet in nov videospot, koncert pa smo morali prestaviti na prihodnje leto."

Manca in Gadi hkrati s pesmijo med svoje poslušalce pošiljajo tudi simpatični videospot, ki so ga z videoprodukcijsko ekipo Neovisuals posneli na Belopeških jezerih z okolico. Že v naslednjih dneh pričenjajo s skupno promocijsko turnejo po radijskih postajah, njihov nastop pa boste lahko ujeli tudi v vseh najbolj priljubljenih TV- oddajah.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.