Magazin > Film & Glasba & TV
38982 ogledov

MasterChef Slovenija: "Ogabno, čista goljufija"

masterchef POP TV
Večina gledalcev na nogah, oglasila se je celo Salome.

Nocoj se bosta v finalu šova MasterChef Slovenija pomerila Jaka in Siniša. Slednji se je v finale uvrstil po tem, ko je v polfinalu premagal Simone.

Ljubiteljska kuharja sta morala za 20 evrov pripraviti trihodni meni za štiri osebe. Bine, Luka in Karim so bili bolj navdušeni nad Simonino predjedjo, Siniša pa jih je bolj prepričal z glavno, čeprav je sodnikom postregel ribo brez lepo zapečene skorjice in sladico, ki na krožniku res ni bila videti najlepše.

Večini gledalcev, ki so konec polfinale komentirali na spletu, so bili nad razpletom razočarani. Oglasila se je celo Salome, ki je v šovu tekmovala lani. "Sinke bo v finalu, ker dela šov. Ni pošteno! Kuhinja!!!" se je jezila.

Mojca Gorkič Magazin Tekmovalka MasterChef Slovenija toži POP TV

To so povedali besni ljubitelji šova:

"Ne glede kako simpatičen je, si ni zaslužil finala. Če bi meni nekdo v restavraciji postregel ribo brez hrustljave skorjice, bi jo zavrnila, in naši šefi dobro vedo, da je skorjica še kako pomembna. Ne glede kako dobra je bila rulada, izgledala je kot bruhanje. Če je to top, sem jaz prvi ženski papež. Žal mi je za Simone, ampak v tej soap operi ni imela šans, na žalost."

"Jaz pa mislim, da je veliko več pokazala Simone in bi si ona bolj zaslužila finale, ker je večkrat pokazala, da je zelo sposobna. Sinketa je sama norija, kar je pokazal v vsaki oddaji v šovu." 

"Sramota za to oddajo, vidi se, kako so navijal za Sinišo, vse nameščeno, Simone je za njega svet odkrila v kuhariji, kar neki res."

"Ja, tole je ena prava kuhna. Simone je moja zmagovalka, je veliko več pokazala od drugih."

"Ogabno, čista goljufija v polfinalu. Nepošteno, neprofesionalno. Glavni režiser goljufije Luka prilagaja pravila, principe in standarde, tako kot mu ustreza. Bljak."

"Sramota za sodnike. Samo gledanost. Zmagovalka bi morala biti Simone."

"Idiotizem! Je že kdo zmagal po dveh od treh jedi na izzivu? Itak gledanost in režija. Vsaj vem, da ne naslednja sezona "NO GO"!!!!" 

Komentarjev 6
  • Avatar Sirtassa
    Sirtassa 22:44 29.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • borut54 10:28 29.junij 2018.

    Ko je ovaj Čakanamiš. Treba da dobije jednu na gubac, jer nesme taku, da se punaša, butel. Moramo ga videti od spreda, da ga onda izravnamo od spreda pa od zada. Od zada mislim, da znam kakav je. A kaj ...prikaži več on radi u poslu. Jel čaka na miš. Ha, ha, ha. To je pa res čudan človek. I ljudi pamtite dal gde vidite nekoga ki čaka na miš to je sigurno Čakamiš.

  • Eva_Halley 17:05 28.junij 2018.

    V bistvu sem približno 23-28 tisoč dolarjev vsak mesec za samostojna delovna mesta, ki jih delam doma. Za vsakogar, ki je pripravljen narediti enostavno samostojno delo za 2h-5h vsak dan iz vaše dnevne sobe in hkrati ustvarjati dragocen dohodek ... ...prikaži več Potem je taa del0vna priložnost za vas ... Za več podrobnosti .... >>>>>>>> www.WebJob8.Com