Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Meri nad Tejo: "Budala pr*******"

gostilna išče šefa POP-TV-2
Idila v Gostilni se je začela počasi krhati.

Včeraj so potekale prve nominacije. Največ glasov sotekmovalcev je prejela Špela, ki se bo morala danes odločiti, proti komu se bo bojevala za obstanek v šovu. Izbira lahko med Meri, Tejo, Andrejem in Luko.

Bolj kot nominacije pa so bili včeraj v ospredju posamezni spori med kandidati. Najprej je počilo med kuhanjem. Zoran je vprašal, kdo je pečico nastavil na 300 stopinj. Jani mu je v šali odgovoril, da jo je on. "Zanalašč sem jo,“ je povedal in s svojo izjavo močno razjezil vseveda Zorana, ki v kuhinji ne pozna šale. Tekmovalci so ga komaj pomirili.

Zvečer pa se je pokazala še antipatija med Meri in Tejo, ki sta nominirali druga drugo. Pred Lili Žagar sta se tekmovalki še smejali, ko pa so bili kandidati spet sami, je Meri začela vojno.

Najprej je Tejo opravljala s Špelo. Ugotovili sta, da Teja fantom "leze v rit“ in da se obnaša kot kraljica. "Saj je res luštna, a lepota ni vse,“ je pripomnila Špela, Meri pa je ugotovila, da je Teja tista, ki je skupino razdelila v dva tabora.

Meri je nato svoj uničevalski pohod nadaljevala s Petro. "Prav sovražim jo. Pejt v k****. Bo videla, kakšna sem lahko, ko se mi strga. Budana pr********,“ je zagrozila Meri, ki je Teji nominacijo očitno zelo zamerila.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.