Magazin > Film & Glasba & TV
976 ogledov

Neo in Trinity se vračata!

Razno 22.10.12, Tv spored, matrica, matrix reloaded, foto: nn Žurnal24 main
Posneli bodo četrto nadaljevanje filmske franšize Matrica.

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss in Lana Wachowski bodo še četrtič združili moči in posneli nadaljevanje izredno uspešne znanstvenofantastične franšize Matrica. 

Wachowski bo projekt napisala, režirala in producirala, Keanu in Carrie-Ann pa bosta spet skočila v čevlje glavnih junakov, Nea in Trinity. “Nad vrnitvijo k Matrici z Lano ne bi mogli biti bolj navdušeni. Lana je vizionarka - edinstvena in izvirna kreativna filmarka - in zelo smo veseli, da bo napisala, režirala in producirala to novo poglavje,” je dejal Toby Emmerich, šef studia Warner Bros. Pictures, Wachowski pa je o novem izzivu povedala: “Veliko idej, ki sva jih z Lilly (Wachowski, njeno sestro) o naši resničnosti raziskovali pred 20 leti so danes še bolj relevantne. Zelo sem vesela, da se bodo ti liki vrnili v moje življenje, in hvaležna, da bom spet lahko delala s čudovitimi prijatelji.”

Prvi film Matrica je v kina prišel leta 1999. Ne le zaradi zgodbe, ampak tudi zaradi posebnih učinkov je veljal za revolucionaren izdelek kinematografije. Leta 2003 je sledilo nadaljevanje Matrcia Reloaded, nato pa še Matrica Revolucija.
 

Komentarjev 1
  • kvasetotidogajamona 22:30 21.avgust 2019.

    trilogija matrix je fenomenalna, jebem jim mater če bojo s četrtim delom zajebali ker bojo hoteli samo na hitro zaslužiti na zelo znano ime.... upam da se porudijo