Magazin > Film & Glasba & TV
12642 ogledov

Nočno "veselico" umirila RTV-jeva voditeljica

dobro jutro Janez Klenovšek
Oddajo Dobro jutro/Dober dan boste odslej zagotovo še bolj cenili.

Televizija Maribor se v teh dneh z ekipo oddaje Dobro jutro/Dober dan trudi gledalcem čim bolj popestriti jutra med 17. in 28. avgustom. V tem sklopu bo pet oddaj nastalo na terenu, ko bodo z reportažnim vozilom obiskali vodni park Radlje ob Dravi, Ptuj, Lendavo, Celje in mesto Maribor, preostalih pet oddaj pa bo nastalo pod Pekrsko Gorco pred regionalnim RTV centrom.

dobro jutro | Avtor: Janez Klenovšek Janez Klenovšek

"Gre za zalogaj, ki je tako po programski, še bolj pa po produkcijski plati izjemno zahteven za sorazmerno skromno ekipo, katere temeljno vodilo je pripraviti pester, zanimiv in gledljiv jutranji program. Lokacije, ki jih bomo obiskali so že same po sebi zanimive in vredne gledalčeve pozornosti, z izbranimi gosti pa dajemo vsem tem lokacijam tudi pomembno dodano vrednost tako po vsebini kot po pomenu za okolje, iz katerega prihajajo. Na prizorišča so vabljeni tudi gledalci, ki želijo sodelovati v simpatičnih in slastnih nagradnih igrah. S projektom Poletnih juter se tako ekipa Televizije Maribor postavlja ob bok kolegom iz Ljubljane in Kopra, s katerimi »prebujajo« čedalje več gledalk in gledalcev po državi,“ je sporočil Tomaž Karat, odgovorni urednik TV Maribor

Terenski ekipi, ki ustvarja ta program, ni z rožicami postlano, saj morajo biti že ob štirih zjutraj na lokaciji snemanja, kar pomeni, da vstanejo najpozneje ob tretji uri!

veronika žajdela Žajdela Magazin Kaj je Veroniki Žajdela svetoval Clooney

Tokrat so se na lokacijo preselili že dan prej in v Radljah pri Dravi prespali. "Že ob 21. uri smo šli spat, a nas je nekaj minut pred deseto že zbudila 'veselica' na hodniku hotela. Nekaj časa smo čakali, ali se bodo gostje pomirili, ker pa se to ni zgodilo, sem šla iz sobe in jih prijazno prosila, ali se lahko pogovarjajo malo tišje, saj nas zjutraj čaka snemanje. Njihov odgovor me je presenetil. Povedali so mi namreč, da vedo, zakaj smo tukaj, saj bodo njihovi prijatelji naši gosti v oddaji. Srečnežem ni bilo treba vstati tako zgodaj, zato se jim zvečer ni mudilo med rjuhe,“ je za Žurnal24 povedala voditeljica Veronika Žajdela, ki je poleg urednice Eve Stavbar edini član ekipe, ki je že od samega začetka del oddaje. Vmes jo je sicer pot zanesla k drugim medijem, a se je k oddaji Dobro jutro vrnila leta 2016.

dobro jutro | Avtor:
Veronika nam je še zaupala, da svoje delo opravlja z velikim veseljem, čeprav je zanjo tako zgodnje vstajanje pravi izziv. "Ker sem po naravi ponočnjak in ker imam na radiu nočne turnuse, imam z zgodnjim vstajanjem težave. Sedaj sem kronično neprespana. (smeh) Se bom pa zagotovo v teh dveh tednih navadila na novi ritem.“

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.