Magazin > Film & Glasba & TV
12940 ogledov

Omar Naber večer preživel v stanovanju znane pevke!

Omar Naber Saša Despot
Uau, kakšen par, sezulo vas bo.

Tako zveni, ko se združita glasbena virtuoza Tina Marinšek in Omar Naber, ki sta s svojim intimnim nedeljskim nastopom razveselila tudi svoje Facebook prijatelje. "Brvečer. Nas2 mal vežbava. Lep komad, še lepši tekst ... najlepši Omar," je Tina napisala pod posnetkom, ki je raznežil marsikoga.

Omar Naber Magazin Je to nova ljubezen Omarja Naberja?

Ali to pomeni, da lahko tudi uradno pričakujemo novo glasbeno sodelovanje? "S Tino se poznava že ogromno časa, velikokrat se srečava na različnih odrih, tokrat pa sva se čisto spontano odločila, da nekaj posnameva in zakaj tega ne bi delila? Kaj pripravljava, naj za enkrat ostane še skrivnost, zagotovo pa nekaj in to kmalu," je vse, kar je razkril Omar.

omar naber Omar Naber Magazin Omar Naber: "Ko bi slovenska javnost vedela, kar vem jaz ...“

Omar, ki se je na Evrosong podal kar dvakrat, leta 2005 in 2017, nam je še izdal, da bo letošnjo EMO, ki nas čaka konec tedna, seveda spremljal in da se pusti presenetiti: "Skladb še nisem slišal, se pa zelo veselim, saj veliko nastopajočih do sedaj še nisem slišal v živo."

 

Komentarjev 4
  • ode 19:11 11.februar 2019.

    Kakšne zasluge ima, da mu država plačuje pokojninsko, zdravstveno in dodatno zdravstveno zavarovanje.

  • klincek 15:44 11.februar 2019.

    Kva mate glupe.Ke pa je znana.U komšiluku.Prvič slišm zanjo.

  • matermila 15:44 11.februar 2019.

    Dobro,za Naberja sem že parkrat slišal,kdo pa je una punca?Da govoriš o dveh glasbenih genijih,je pa malo tu mač,ker s tem žališ glasbenike.Kolikor vem Naber nabija s tremi grifi po kitari in o kakem super glasbenem znanju tu ni moč ...prikaži več govoriti,o uni punci pa sem že povedal-neznanka.Ne morem verjet,kako ti uspeva,da s svojimi brezveznimi članki in še bolj brezveznimi naslovi,lahko prekosiš samo sebe in to vsak dan posebej.Ana,najdi si kak drug job in se ne smeši več tu gor.

Sorodne novice