Magazin > Film & Glasba & TV
9606 ogledov

Plesalec z downovim sindromom osupnil svet

Andrew Youtube
Britanski šov The Greatest Dancer je v prvi oddaji postregel z enem najbolj ganljivih televizijskih prizorov vseh časov, posnetek pa je v nekaj urah postal viralen.

21-letni Andrew pleše že deset let, za ples pa ga je navdušila britanska različica šova Zvezde plešejo. Andrew, ki ima downov sindrom, se je po vseh letih plesa v domači dnevni sobi odločil, da se preizkusi v britanskem šovu The Greatest Dancer.

lectovo srce Magazin Znana Slovenka po ljubezen v hrvaški šov!

Šov je zrežiran tako, da plesalec pride na avdicijo, na kateri pleše pred ogledalom, za katerim sedi občinstvo in žirija (zvezdniki Cheryl Cole, Matthew Morrison in Oti Mabuse). Če 75 odstotkov občinstva glasuje za, se zrcalo odpre in tekmovalec pred občinstvom in žirijo nadaljuje v naslednji krog tekmovanja. Ko je prejšnji teden začel plesati Andrew je trajalo le 35 sekund, da je zbral 75 odstotkov glasov, posnetek njegove točke pa si je na Facebooku v enem tednu pogledalo že 22 milijonov ljudi.

Theresa May Magazin Ples te političarke je nasmejal svet

Andrew je občinstvo in svet dvignil na noge in spravil do solz ter tako postal prva svetovna spletna zvezda letošnjega leta. Zmagovalec šova poleg denarja dobi tudi vstopnico za udeležbo v šovu Strictly Come Dancing (britanska različica šova Zvezde plešejo).

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Evhiraenna
    Evhiraenna 23:23 11.januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top

Sorodne novice