Kaj dogaja
37 ogledov

Vikend delavnice trebušnega plesa

Trebušni ples
Delavnice modernega Tribal belly dance plesa bodo potekale od 25. do 27. maja v plesnem studiu na Parmovi v Ljubljani

Tribal belly dance je moderna vizija starodavnega plesa, ki se zliva z vplivi iz flamenka, indijskega plesa, hip hopa in ostalih popularnih zvrsti, pleše pa se na zvoke sodobnega in tradicionalnega orienta ter ostalih ritmov.
Pri tečajih je poudarek na pravilni plesni drži telesa in izvedbi ostrih in natančnih izolacij. Tečajnice tako spoznajo Tribal stilizacijo in delajo na tipičnih gibih ter kombinacijah. Tečaj se začne z nekaj joge in vajami za moč, ki pomagajo pripraviti telo na ples, sledi spoznavanje tehnike in povezovanje gibov.

Urnik za delavnico od 25. do 27. maja
16.30-18.30 Joga in conditioning
19:00 - 21.00 Triba fusion belly dance

Delavnice so razdeljene na 2 dela. Prvi del bo posvečen jogi in conditioningu – odpiramo prsni koš, boke in druge globine ter razvijamo moč in funkcionalnost telesa.
Drugi del bo posvečen Tribal plesni tehniki – od osnovnih izolacij pa do kompleksnejših gibov in krajših kombinacij. Vse skupaj bo strukturirano tako, da boste lahko izvajali osnovno različico giba, za tiste, ki imate več predznanja, pa bo vodja delavnice Manca Pavli ponudila tudi nadgradnje in sočne izzive.

Cena za vikend paket vseh delavnic:
3 dni delavnice joge & conditioninga: 60€
3 dni Tribal plesnih delavnic: 60€
1 dan delavnic (obe delavnici): 45€

Število udeležencev je omejeno, za več informacij kontaktirajte organizatorja delavnice prek elektronskega naslova: mancapavli@gmail.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.