Magazin > Film & Glasba & TV
30400 ogledov

Poroka na prvi pogled: Ženin prestopil mejo, še strokovnjak debelo pogledal

Poroka na prvi pogled Planet TV
Je šel predaleč?

Andrej je v šovu Poroka na prvi pogled očitno stopil na mino. Na Irenino mino, ko sta si privoščila sprehod na Ljubljanski grad. V nekem trenutku je namreč hodil pred Ireno, kar mu je močno zamerila in to izpostavila tudi na sinoči na ceremoniji. Očitno so to Irenine travme iz prejšnje zveze, saj je tudi strokovnjakinja povedala, da so bili na sprehodu trije, Andrej, Irena in travma. 

Andrej pa je razkril malce preveč, ko je na ceremoniji izjavil: "Isti si kot moj bivši mož. Poglej, če bi bil isti kot tvoj bivši, bi bila še danes z njim skupaj." In Ireni očital, da ne živi v prihodnosti, temveč v preteklosti. "Prosim, če si spoštljiv do mojega bivšega odnosa in da ga ne izpostavljaš tukaj. /.../ Do kakšnih stvari moraš imeti malo spoštovanja in distance, da veš, kaj moraš reči, kaj moraš omeniti, kdaj, kje in kako," pa mu je odgovorila Irena, s čimer se je strinjal tudi psiholog Timotej Strnad. 

Irena je priznala, da ima travne, Andrej pa ji je povedal, da ji bo stal ob strani, temveč dodal, da upa, da bo teh travm čim manj. Strokovnjaki so mu pojasnili, da si travm iz preteklosti seveda nihče ne želi imeti, a da težko vplivaš na to, kateri dogodki bodo sprožili pretekle travme in koliko jih bo. Andrej je povedal, da bo Ireni stal ob strani in se odločil, da ostane v šovu, tako se je odločila tudi Irena.

Poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

A ne le onadva, do sedaj si šova ne želi zapustiti noben par, čakamo pa še na odločitev Rudija in Marjetke, ki še nista prišla na vrsto za odločitev. Sicer pa vroča debata med Ireno in Andrejem ni bila edina, dokaj burno je na Kristijanovo ustrežljivost reagirala Jerneja, da jima ni steklo, pa sta priznala tudi Olga in Miha. A zaenkrat ostajajo poročeni. Je pa strokovnjakinja Sonja Javornik v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled pretekli teden omenila, da se bo situacija menda obrnila in bodo na koncu menda najbolj povezani prav tisti pari, ki so se na začetku najmanj razumeli. 

 

 

Komentarjev 3
  • Pierre 08:32 19.marec 2024.

    Moja okolina smatra zreo sam za psihiatra (avtor: Bora Riblja Ćorba iz pesniške zbirke Ravnodušan prema plaču - poglavje Čupave in dlakave pesme)

Sorodne novice