Magazin > Film & Glasba & TV
14003 ogledov

Poroka na prvi pogled: Damir se je zagovoril, Anita besna kot ris

Če bi pogledi ubijali ...

Za pari je prva večerja, na kateri bi lahko napetost rezali z nožem! Udeležila sta se je namreč tudi Jasmina in Aleš. Kot je znano, je Jasmina pretekli teden poskrbela za škandal, ko je pred kamerami znorela, ker je mož ni mogel zadovoljiti. 

Za mizo je pare seveda zanimalo, kaj se je zgodilo, a oba sta o incidentu bolj kot ne molčala. Ko je Jasmina rekla, da naj ju pustijo pri miru, in da naj se vsi poskušajo zabavati, so pari dvignili kozarec in Damir, ki je poročen z Anito, je vzkliknil: "Na Aleša in Anito."

Aniti to seveda ni ostalo prikrito. Bila je besna. "Anito imam ves čas v glavi. Avtomatično sem rekel Anita. Pogreznil bi se v zemljo, moja Anita je pa občutljiva," je v kamero povedal Damir in se soprogi ves čas opravičeval. Svojo "sramoto" je poskušal skriti za smehom, česar Anita ni bila vesela: "Ni to smešno," mu je povedala. "Grozno, a ne, grozno. Meni se je zdel ta kiks glede imena, sploh v tistem trenutku ... To je bila pa pika na i," je povedala svetlolaska, a dodala, da se zaveda, da Damir ni imel slabih namenov. 

Anita pravi, da jo je ta spodrsljaj tako zmotil zaradi situacije za mizo, ko se je vse vrtelo okoli Jasmine. 

 

Komentarjev 2
  • SamoResnica 13:37 07.marec 2023.

    Tudi sam bi rekel, da ni čudno, da je samska, glede na kompliciranje, ki ga je prikazala. Naj si bodimo na jasnem - on NI zamenjal njenega imena z imenom druge, ampak je drugo naslovil z njenim imenom, kar pomeni, ...prikaži več da ni mislil, da drugo, med tem, ko bi moral nanjo, ampak je dejansko mislil na njo, med tem, ko je govoril o drugi. Tako da WTF no...

  • bi_ba 09:55 07.marec 2023.

    Hudo zatežena ženska. Ni čudno, da je samska pri 37. Čudno, da jo Damir prenaša. Po moje jo bo imel hitro dovolj.