Magazin > Film & Glasba & TV
2135 ogledov

Priredba legendarne serije: On bo novi Magnum

Jay Hernandez
Bo novi Magum lahko imel tako košate brke?

Tom Selleck se je vsem, ki so v 80. letih spremljali serije na malih zaslonih, v spomin vtisnil s svojo legendarno vlogo zasebnega detektiva Magnuma. Brkati junak, ki je živel na Havajih, je postal eden ključnih likov tistega desetletja.

Tom Selleck, Magnum | Avtor: Profimedia Profimedia
Po 30. letih pa se je, kot poročajo ameriški mediji, televizijska hiša CBS odločila obnoviti serijo in poiskati novega Magnuma. To čast je dobil igralec Jay Hernandez, ki ga poznamo iz filma Poredne mame. Američan mehiških korenin verjetno ni tip igralca, ki bi si ga oboževalci legendarne serije predstavljali v vlogi Magnuma. Si bo Jay pustil rasti brke? Za enkrat še ni znano, čeprav je to glavno vprašanje oboževalcev serije na Twitterju. "Oh, kako lep je Jay. Upam samo, da mu lahko zrastejo brki. Saj bo imel brke, kajne?“ je zapisal eden od uporabnikov, drugi pa: "Kako veliki bodo njegovi brki? To je vprašanje, na katerega potrebujemo odgovor!“ Drugim se celo zdi neprimerno, da so vlogo ponudili nekomu, ki ima latinske korenine, spet tretji pozdravljajo producentov izbor glavnega igralca, saj jih veseli, da niso iskali nekoga, ki bi skušal biti Tom Selleck.

Tom Selleck (29. januar 1945) Magazin Tom skriva svojo bolezen
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.