Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

Sausages praznujejo 19 let

Goran Breščanski Mediaspeed.net
Sausages nocoj v Orto klubu praznujejo 19 let na glasbeni sceni.

Slovenska rock skupina Sausages, ki je pred leti zaslovela s svojim prvim hitom Od garaže do terase, bo nocoj v ljubljanskem Orto klubu odigrala koncert v počastitev 19 let delovanja na glasbeni sceni. Obljubljajo nostalgičen koncert, poln emocij in domačega rock'n'rolla.

Bend ostaja, tudi če bo poslanec

Ob tej priložnosti se jim bo na odru pridružila pihalna sekcija, ki je z bendom sodelovala med letoma 1997 in 1999, predstavili pa bodo tudi nekaj novih avtorskih pesmi. Slišali boste lahko vse njihove večje hite, kot so To mi deli, Spal bom cel dan in Nimam moči. Kako pa sta na bend vplivala Kmetija in Goranovo politično udejstvovanje, smo povprašali bobnarja Martina Janežiča - Buca: "V burnih 19 letih smo skupaj preživeli marsikaj in upamo, da naslednje leto izide nova plošča, ki bo prva po osmih letih. Večina pesmi je že posneta. Kar se tiče Goranovega pojavljanja v Kmetiji, bi rekel, da na bend to ni imelo večjega vpliva; bolj je vplivalo na njegovo prepoznavnost v medijskem svetu. Njegovih političnih ambicij ne bi komentiral – je samostojen človek in lahko počne, kar hoče. V bendu pa se ne bi spremenilo nič, tudi če bi imeli poslanca za pevca – poglejte recimo Patricka Vlačiča!"




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.