Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Schwarzenegger bo spet Konan

Konan Universal Pictures
Arnold Schwarzenegger znova igral razgaljenega barbarskega junaka Konana, s katerim je zaslovel leta 1982.

Potem ko je minilo dve leti od remaka legendarnega akcijskega filma Konan, v katerem je vlogo barbarskega bojevnika igral Jason Momoa, in kar 30 let od njegovega izvirnika, v katerem se je kot akcijski junak med zvezde Hollywooda zapisal Arnold Schwarzenegger, se razgaljeni mišičnjak vrača še enkrat.

Oblečeni Konan?

Ker naj bi vlogo heroja tokrat ponovil kar Schwarzenegger, ki se mu poznajo leta ugodnega življenja v koži kalifornijskega guvernerja, predvsem pa sama leta, saj jih šteje že 65, Konan tokrat verjetno ne bo več tako razgaljen, morda pa bo z modro mislijo zamenjal tudi kakšno mišičnjaško izjavo, kot je bila ta, da je najboljše v življenju streti sovražnike, jih gledati, kako se vlečejo po tleh in poslušati tožbe njihovih žena.

Film z delovnim naslovom The Legend of Conan naj bi po poročanju Deadlina v kinematografe prišel leta 2014, ker njegov scenarist in producent Chris Morgan mora prej napisati še scenarij za sedmo nadaljevanje filmske serije Hitri in drzni, če bo pameten, pa ga bo tudi oblekel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.