Magazin > Film & Glasba & TV
101 ogledov

Silvester: Severina bo zaslužila 50 tisoč evrov

Severina Marko Jurinec/Pixsell
Regionalna pevska zvezdnica Severina bo za silvestrski nastop v Dubrovniku dobila 50.000 evrov. Enak znesek pa bodo za novoletno zabavo na Hvaru plačali beograjskemu pevcu Momčilu Bajagiću - Bajagi, poročajo hrvaški mediji.

Turistična skupnost Dubrovnika je novoletni koncert Severine zagotovila avgusta letos. Cena njenega novoletnega nastopa je 50.000 evrov, tako kot je zadnjih nekaj let, so objavili hrvaški mediji. Severina bo pred tem 31. decembra opoldne nastopila tudi na novoletni prireditvi za otroke v Dubrovniku.

Goste na Hvaru bo na Silvestrovo zabaval Bajaga, ki redno polni koncertne dvorane na Hrvaškem. Za njegov nastop na prehodu v leto 2016 bodo organizatorji plačali 50.000 evrov.

Rozga skoraj polovico cenejša od Severine

Severina je lani pela v Poreču za 50.000 evrov, letos pa bo 30.000 evrov za silvestrski nastop v tem istrskem letovišču dobila priljubljena Splitčanka Jelena Rozga. Podoben znesek bo za novoletno zabavo na osrednjem zagrebškem trgu dobila Nina Badrić, je prejšnji teden poročal časnik Večernji list.

V Splitu so za silvestrsko rajanje namenili približno 60.000 evrov, med drugimi bodo nastopili TBF, Psihomodo pop in Sara Renar. Rokovsko vzdušje bo tudi na Reki, kjer naj bi po 15.000 evrov dobili Hladno pivo ter Neno Belan.

Po 20.000 evrov bodo menda plačali veteranom hrvaške rokovske scene, skupini Prljavo kazalište, za nastop v Šibeniku ter Parnemu valjku za koncert v Rovinju. V Makarski bo za približno 10.000 evrov nastopila skupina Magazin.

Cetinski bo zaslužil kar 60 tisoč evrov, a ne bo najbolje plačan

Po poročanju črnogorskih medijev bo Tony Cetinski v hotelu Splendid v Bečićih zaslužil 60.000 evrov, kar pomeni, da bo najbolje plačani hrvaški izvajalec v silvestrski noči, ko gre za objavljene podatke. Cetinski bo za omenjeni denar v Splendidu pel tudi 1. januarja, je napovedal podgoriški časnik Dan.

Kot so dodali, bo zadnji dan letošnjega leta v regiji sicer največ zaslužil priljubljeni sarajevski pevec Zdravko Čolić, ki bo nastopil v Budvi za 80.000 evrov.

Komentarjev 5
  • izRODEk 21:00 06.december 2015.

    Milijon šesto za ograjo z rezili se vam ni zdelo preveč, pa ne služi ničemur. Nastop najpopularnejše estradnice tega prostora zadnjih let je pa problematičen.... Slovencelj je pač slovencelj....

  • markus 19:47 06.december 2015.

    Za ta denar, kot ga dajejo za te balkanske izvajalce, bi lahko že povabili katerega svetovno ali vsaj evropsko znanega glasbenika. Slovenci smo res dolgočasen narod. Vedno eno in isto. Sprememb na bolje si očitno tudi ne želimo, ker volimo ...prikaži več vedno ene in iste ljudi, le pozicije se zamenjajo. Vedno bolj sem razočaran nad našim ljudstvom, nad vso fobijo, ki jo zganjajo nekateri... Odnos do sočloveka enostavno ni takšen, kot bi moral biti. Slovenci smo žal postali podenj od naroda. Žal to moram reči. Že prihajajoči referendum to potrjuje in se že po tem vidi "karakter" narode, ko gre za pravice. Sram nas je lahko.

  • Avatar roksa
    roksa 19:11 06.december 2015.

    Ka to je tota ko jo je Gajaš mislo......