Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Sizzla odpovedal, prihaja nova zvezda

Ziggi Recado Arhiv organizatorja
Sizzla, zvezda letošnjega Overjam festivala, je svoj nastop tik pred začetkom festivala odpovedal. Vzrok zato naj bi bila policijska hišna preiskava in aretacija več njegovih kolegov.

Sizzla, zvezda letošnjega Overjam festivala, je svoj nastop tik pred začetkom festivala odpovedal. Vzrok zato naj bi bila policijska hišna preiskava in aretacija več njegovih kolegov.

Kot poročajo tuji mediji, je bil Miguel Collins alias Sizzla že pred mesecem dni priča policijski hišni preiskavi na svojem domu na Jamajki, aretirali pa so tudi več njegovih kolegov. Lokalni medij Jamaican star še piše, da je bil glasbenik vpleten v obračunavanje med klani, že nekaj časa pa naj bi bil tudi v besedni vojni z drugimi reggae izvajalci.

Prav zato sta bila potovanje v Evropo in obenem tudi nastop na Overjam Reggae Festivalu odpovedana, saj njegova agencija ni uspela urediti in zagotoviti vsega potrebnega za prihod in je turnejo po Evropi raje odpovedala, predvidevajo organizatorji festivala. "Organizator Overjam Reggae Festivala se zaradi odpovedi Sizzle vsem obiskovalcem in medijem opravičuje, s strani organizacije je bilo vse strojeno, kot običajno, pravočasno je bilo tudi vplačan s strani agencije zahtevan avans," je sporočil Sandi Maver, predstavnik za stike z javnostjo, in dodal, da bo namesto Sizzle nastopil "mlajši in izjemno talentiran reagge izvajalec Ziggi Recado".

Njegova prihodnost je še kako svetla

Za Recadom sta dva uspešna albuma in EP, zadnji, tretji, album z naslovom Ziggi Recado, ki je izšel lani, pa je sprožil veliko pozitivnih kritik, ki so med drugim napovedale novo zvezdo reggaeja. Nizozemcu je veliki med sicer uspel že z debi albumom So Much Reasons, ki mu je prinesel več nagrad, skladba Blaze it pa je zasedla prvo mesto uradne nemške reggae lestivce. Ob tej priložnosti je svoje navdušenje izrazil tudi Gentleman: "Ziggiju preprosto priporočam, da nosi sončna očala, ker je njegova prihodnost neverjetno svetla!"

Ziggi bo na festivalu nastopil nocoj ob 23.45.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.