Magazin > Film & Glasba & TV
2804 ogledov

Solze in žalost med snemanjem priljubljene serije

sodobna družina
1/4
Profimedia
Po enajstih sezonah in več kot 250 delih se je končala ena najbolj priljubljenih humorističnih serij, Sodobna družina.

Ta teden je bila na sporedu zadnja epizoda izredno priljubljene serije Sodobna družina, ki se lahko pohvali s kar 22 emmyji in tudi zlatim globusom.  V glavnih vlogah so blesteli Sarah Hyland, Sofia Vergara, Ed O'Neill, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Ariel Winter in Nolan Gould, spremljali pa smo življenja treh družin – družine Dunphy, Pritchett in Tucker-Pritchett. Serija se je dotaknila vseh mogočih tem, tudi homoseksualnih parov in posvojitev.

Modern Family Sodobna družina LA Kings Šport Kopitar v seriji Sodobna družina

Igralci so se v vseh teh letih zelo povezali, zato je bilo zadnje snemanje čustveno. "Ne joči, ker je konec. Smej se, ker se je zgodilo. Potovanje s tem šovom je bilo neverjetno. Naša ekipa in zasedba sta bili vedno fenomenalni in hitro smo postali prava sodobna družina. Te ljudi bom zelo pogrešala, a hvaležna sem, da sem imela to srečo in sem z njimi lahko delala,“ se je od serije na družbenih omrežjih poslovila Hyland.

Nekaj ganljivih trenutkov slovesa si lahko ogledate v galeriji.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.