Magazin > Film & Glasba & TV
423 ogledov

"Sosedam" Sebastiana Cavazze se šibijo kolena

Dragi sosedje
1/3
Planet TV
Igralski zasedbi serije Dragi sosedje se pridružuje Sebastian Cavazza. Njegove soigralke so nad njim navdušene.

V ponedeljek se je na Planet TV začela nova humoristična serija Dragi sosedje, v kateri bomo spremljali komične zaplete, ki jih bodo zakuhali stanovalci večstanovanjske stavbe v tipični slovenski soseski. Dve družini, dva študenta, zapeljiva soseda in vsevedi hišnik bodo sitnarili, se prepirali, se obtoževali in grdo opravljali, a bodo tudi prijateljevali, se zapeljevali, reševali težave in se ljubili ter nam ponudili nešteto razlogov za smeh. V seriji med drugim igrajo Zoran Cvijanović, Vesna Slapar,  Marko Miladinović – Mile, Mak Tepšić, Tina Gorenjak, Inti Šraj, v četrtek in petek pa se bo igralski zasedbi pridružil še postavni Sebastian Cavazza, ki bo igral Jako, novega stanovalca.

Njegove soigralke so nad njim navdušene ... "Je eden redkih Slovencev, ki ima pravi lep latino izgled. Pravi italijanski melos veje iz njega in čaroben glas ima …,“ pravi Vesna Slapar, Tina Gorenjak pa je o Cavazzi povedala: "Bila sva sošolca na akademiji. Ogromno časa smo preživeli skupaj, z njim sem posnela prvi celovečerni film, pa kup kratkih filmov. Zelo dobra prijatelja sva in zato težko rečem, da ga vidim kot seksi tipa, zame je pač super soigralec. Je pa definitivno najlepši slovenski igralec, tu pa ni dvoma. Ne glede na okus.“ Tudi Inti Šraj ob Sebastianu ne ostane ravnodušna: "Sebastijan je ravno prav skrivnosten, zanimiv, olikan, čuten … Ima skoraj vse, kar bi pravi moški moral imeti.“

Komentarjev 2
  • nergač 18:39 01.marec 2017.

    Je eden redkih Slovencev, ki ima pravi lep latino izgled. Pravi italijanski melos veje iz njega in čaroben glas ima …,“ pravi Vesna Slapar,Sem mislil, da je pravi latino Jan Plestenjak.

  • Harrison 07:39 01.marec 2017.

    Vse uscane okoli njega :)